שלנקרלה – אורבוק
בעלת ריכוז גבוה יותר של גרעיני לתת מעושנים (באמצעות עצי בוק) משאר בירות המבשלה וכן מתיישנת לזמן ארוך יותר במרתפי המבשלה (הקיימים עוד מהמאה ה-14). מאופיינת בטעם מיוחד של עישון חזק המאוזן במתיקות. 6.5% אלכוהול.
שלנקרלה – לאגר
בירה לאגר המאוחסנת במרתפי המבשלה ומבושלת במכלי הבישול של הבירה המעושנת הקלאסית כך שיש אזכור לעישון בבירת הלאגר. 4.3% אלכוהול.
- מבשלה: שלנקרלה
- ארץ: גרמניה
- סוג בירה: לאגר בהיר / פילזנר
שלנקרלה – חיטה
בירת חיטה אייל (לא מסוננת) בווארית עם עישון קל. הבירה מבושלת מגרעיני לתת שעורה מעושנים וחיטה לא מעושנים כך שנוצרת ארומת עישון קלה. 5.2% אלכוהול.
שלנקרלה – מרזן
הלתת עובר תהליך של עישון מעל בולי עץ אשור הגורם לבירה להיות מאוד מעושנת. בסיס הבירה הוא סגנון המארצן - לאגר גרמני כהה. לאחר התיישנות במכלים הגדולים, היא מועברת לחביות עץ אלום שהתיישנו בהן קוניאק, ומהן היא נמזגת במקום. 5.1% אלכוהול