בירות מהעולם
מאגנרס

מאגנרס

יבוא והפצה: יד עסקים

מאגנרס, המגיע מצפון אירלנד, מתבסס על מסורת ארוכת שנים של ייצור סיידר מתפוחים ואגסים. תהליך הבישול של מאגנרס נבדל ממתחריו שכן הוא נארך למשך מספר חודשים בחביות עץ אלון ייעודיות. בנוסף הוא אינו עובר פיסטור אלא תהליך פילטור מיוחד המקנה רעננות.

מאגנרס – פירות יער

תערובת פירות יער המשולבת בסיידר התפוחים של המבשלה. 4.5% אלכוהול.

מאגנרס – אגסים

סיידר האגסים, המכונה בעולם פרי (perry), הוא משקה אלגנטי, עדין ומרענן. תהליך הכנתו כמעט זהה לזה של התפוחים, אלא שכאן ממתינים האגסים על הקרקע להבשלתם המלאה ולאחר סחיטתם ינוחו לטובת בריחת הטאנינים. מכאן והלאה, התהליך זהה. 4.5% אלכוהול.

מאגנרס – תפוחים

סיידר תפוחים אירי מסורתי. לייצורו משתמשים ב-17 סוגי תפוחים שונים אשר כל זן תורם את אופיו - מתיקות, חמיצות, מרירות וכו'. אלו עוברים תסיסה איטית (כחודשיים) ע"י שמרי בר טבעיים. מאגנרס הוא משקה פירותי ומרענן אשר מומלץ לשתות קר מאד ואף עם מספר קוביות קרח. 4.5% אלכוהול.