בירות מהעולם
לה טראפ

לה טראפ

יבוא והפצה: א.ג.ת.ד

מנזר קונינגסהובן/לה טראפ הוא המנזר הטראפיסטי היחיד שעדיין מייצר בירה בהולנד, והוא אחד משבעת המנזרים הבודדים בעולם אשר מייצרים "מוצר טראפיסטי אותנטי". (הששה האחרים ממקומים בבלגיה).
בירות לה טראפ (למעט הבוק) הן בירות אייל מסורתיות השואבות את אופיין מהשקט וההתמדה הנזיריים ומן הטרואר ההולנדי הייחודי לקבוצת בירות זו.

לה טראפ – חיטה

הבירה הראשונה בעולם שיוצרה מחיטה אשר ממשיכה תסיסה טבעית בבקבוק לאחר המילוי. הבירה מיוצרת מ מים –חיטה וכשות בלבד ללא שום תוספת של צמחים או תבלינים. איכות הכשות הינה המעולה ביותר ומעניקה ארומה מאד מיוחדת לבירה זו. מרווה ומרעננת מאד במיוחד בימים חמים. מומלץ לשתיה בטמפרטורה של 4-6 מעלות. 5.5% אלכוהול.

לה טראפ – בוקביר

בירת אייל סתוית בצבע אדמדם. פירותית ועשירה בארומות וטעמי לתת. נחשבת לבירת הבוק הטראפיסטית היחידה בעולם וליחידה מסוגה העוברת תהליך תסיסה נוסף בתוך הבקבוק. 7% אלכוהול.

לה טראפ – איזידור

הושקה ב-2009 לציון 125 שנים להקמת המנזר. הנוזל המוצלח הפך מיד לחלק מסל הבירות הטראפיסטיות וזכה להיקרא על שמו של הברומסטר הראשון משנת 1884- האח לאבר איזיד'ור. אייל חזקה בגוון ענברי, עם טעמים פירותיים בולטים ורמיזות לקרמל. המרירות המתונה שלה מגיעה מזן כשות מסוג פרל שהנזירים מגדלים בעצמם. 7.5% אלכוהול.

לה טראפ – דאבל

בירת אייל כהה, פירותית ועשירה בטעמי קרמל ובעלת מרקם קרמי. מיוצרת בתסיסה עילית ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק.  7% אלכוהול.

לה טראפ – טריפל

בירת אייל חזקה ובהירה, פירותית וארומטית. מיוצרת בתסיסה עילית ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק. 8% אלכוהול.

לה טראפ – קוואדרופל

בירת אייל בצבע שנהב. פירותית מאוד ועשירה בארומות וטעמים. מיוצרת בתסיסה עילית, מיושנת בחביות עץ אלון ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק. 10% אלכוהול.