בירות מהעולם
ווסטונס

ווסטונס

יבוא והפצה: הכרם

בכפר הקטן ליטל מארקל במערב אנגליה, לצד מטעי תפוחים עתיקי יומין, מייצרת לה משפחת ווסטון סיידרים מאז 1880. כיום מייצרת המשפחה מגוון סיידרים רחב במגוון טעמים וסגנונות – סיידרים צלולים או מעורפלים, מתוקים או יבשים, אורגניים ואפילו סיידר וינטג'. הסיידרים מתיישנים בחביות עץ אלון ענקיות ישנות כחדשות. הייצור משלב טכנולוגיות חדישות ומבוקרות תוך שימור השיטות המסורתיות בייצור סיידר. כך צוברת לה המשפחה קהל נלהב שמעריך את המוצרים, את המגוון ואת האיכות חסרת הפשרות. כאשר טחנת הסיידר גדלה, הפכה אותה המשפחה לאתר תיירות בו ניתן לבקר ואף ליהנות מארוחה במסעדה אותה היא מנהלת, אשר זכתה בשבחים.

ווסטונס – סיידר פרימיום

סיידר תפוחים חצי יבש בצבע ענברי עמוק. בסיידר מתיישן בחביות עץ אלון בעל ארומה של תפוחים בשלים. הסיידר מוגז, מרענן ועשיר בטעם של תפוחים. מומלץ להגישו מעל קרח. 4.5% אלכוהול.

ווסטונס – סיידר אגסים אורגני

סיידר אגסים (Perry) המיוצר באופן מסורתי מאגסים אורגניים מובחרים. מוגז קלות, מרענן ופירותי עם טעם מודגש של אגסים. 6% אלכוהול.

ווסטונס – אינגליש וינטאג' סיידר

סיידר מובחר המיוצר מהתפוחים האיכותיים ביותר של כל שנה נתונה ומיושן כהלכה, ועל כן כל שנת ייצור בעלת מאפיינים משלה אשר שונים מעט זה מזה. הסיידר בהיר בצבעו, בעל ניחוח וטעם עשיר של תפוחי סיידר בשלים וסיומת ארוכה ומתקתקה. בעל גוף מלא וטעמים עשירים. מגיע לארץ בבקבוקי 750 מ"ל. 7.3% אלכוהול.

ווסטונס – סיידר "אולד רוזי"

סיידר מסורתי מעורפל ומתובל בנדיבות הנקרא ע"ש מכבש התפוחים הנוסטלגי של החברה. בעל אחוז אלכוהול גבוה וניחוחות של קינמון, ציפורן ופירות הדר בשלים. הסיידר מתיישן בחביות עץ אלון רבות שנים, המאפשרות לטעמיו להתמזג לאחר התסיסה ולפתח את המראה והטעם המסורתיים. מוגז קלות. 7.3% אלכוהול