בירות מהעולם
בנדקטינר

בנדקטינר

יבוא והפצה: א.ג.ת.ד

מבשלת בירה זו נוסדה במנזר בשנת 1609 והיא ייצרה את הבירה על פי המתכון שרקחו הנזירים של בנדיקטין. איכות מעולה של מים מהרי האלפים וחיטה איכותית חברו יחד לייצור איכותי של בירה המאפיינת את אזור החיים הבריאים של חבל בווריה. מבשלת בנדיקטינר צורפה בשנת 2011 לתאגיד הבירה "ביטבורגר" עקב גידול בדרישה העולמית ל בירה מחיטה שהולך ומתעצם עד היום ולאחר שנבחרה על ידה כבירת חיטה מעולה ובכך השלימה את סל המוצרים שהיא מפיצה.מבשלת "אטטל" – בנדיקטינר חיפשה זמן רב פרטנר אשר יוכל להפיץ ולשווק את הבירה באופן מסיבי גם ברחבי העולם ומאחר והיא לא הייתה יכולה לייצר כמות גדולה לצרכי יצוא  היא חברה לתאגיד "ביטבורגר" אשר נותן פיתרון לנושא חיובי זה. הבירה מיוצרת על פי המתכון הסודי והמקורי כפי שרקחו במנזר וכמובן עם הרכיבים האיכותיים ביותר ללא פשרות. איכותם של השמרים באזור "אטטל" נודעו ברחבי העולם מזה שנים רבות.

בנדקטינר

מיוצרת על פי מתכון מיוחד ממנזר "אטטל" בחבל בווריה הגרמני. המבשלה נוסדה במנזר בשנת 1609 וייצרה את הבירה על פי המתכון שרקחו הנזירים של בנדיקטין. בירה רכה עם עננות רעננה של השמרים וצבעה גוון צהוב/זהב. בעלת ארומה של פרי הבננה ומאד מאוזנת בטעם פירותי ומרענן. 5.4% אלכוהול.