תוצאות חיפוש

נמצאו 123 בירות

קסטיל – טריפל

בירת אייל חזקה מאוד בצבע זהוב עמוק, פירותית ומתובלת. עוברת תסיסה נוספת בתוך הבקבוק. לא מפוסטרת. "טריפל" מציין שלב בסגנונות בירה במנזרים בלגיים (סינגל, דאבל, טריפל, קוואדרופל). המונחים מתייחסים לכמות חומר הגלם בבירה - ככל שיש יותר, הבירה חזקה יותר באלכוהול. 11% אלכוהול.

קסטיל – קווה דה שאטו

צבע כהה עמוק. ראש קצף לבן שחרחר. הבסיס ליצור בירה זו הינו אחותה הבוגרת "קסטיל דונקר" העשירה בטעמים וארומה אשר התבגרה בחביות עץ אלון למשך חודשים ארוכים. בירת הקווה (Cuvee) היוקרתית ממגוון סוגי בירות "קסטיל". הושקה לראשונה בפברואר 2010 . ניתן להגישה כפתיח לארוחה, בליווי בשר או כבירת קינוח. טמפרטורת הגשה: 12° . 11% אלכוהול.

קסטיל – רוז'

בירת אייל חזקה בגוון אדום עמוק, פירותית מאוד ומתוקה. מבוססת על הבירה הכהה של המבשלה (קסטיל ברון) אליה מוסיפים דובדבנים חמוצים לתקופת תסיסה מינימלית של חצי שנה. בניגוד לרוב בירות הפירות הבלגיות המבוססות על למביק, בירה זאת מבוססת על בירה רגילה אליה מוסיפים פירות. 8% אלכוהול.

רודנבאך – גראן קרו

מיושנת למשך תקופה ארוכה בחביות אלון ("foeders") “בקתדרלת הבירה" של רוסלר, כתוצאה מכך מתהווה סגנון בולט יותר של בירת פלנדרס אדומה חומה. הגרנד קרו מורכב של 1/3 בירה צעירה בירה ו 2/3 בירה שהתיישנה שנתיים בחביות עץ אלון. התוצאה היא בירה מורכבת עם הרבה איזכורים בטעמה ממרקם עץ והאסטרים, וייני עם טעם לוואי ארוך מאוד, בדיוק כמו יין גרנד קרו. 6% אלכוהול.

רודנבאך – פרוטאז'

בירת אייל קלילה בתסיסה מעורבת של שמרי בירה ושמרי פרא, שהיא גם בלנד של בירה צעירה ובירה שהתיישנה קצת (כמו כל הבירות של רודנבאך שמתמחה בכאלו), בתוספת של מיצי פירות אדומים. 3.9% אלכוהול.

רודנבאך – קלאסית

בירה פלנדר אדומה-חומה ייחודית, מוכרת כמוצר מקומי מסורתי. התסיסה וההתיישנות מתבצעת בחביות עץ אלון ("foeders") ומעניקים לבירה את טעמה החמוץ מתוק ופירותיות מורכבת כמו יין. הרודנבאך קלאסיק מורכבת מ- 3/4 בירה צעירה ו- 1/4 בירה מיושנת שנתיים בחביות עץ אלון. 5.2% אלכוהול.

רוזרדה

מורכבת מבירת חיטה בלגית לא מסוננת המקנה את הגוף וראש הקצף. תוספת של 10% מיץ טבעי מפירות יער מעניקה לבירה את צבעה הורדרד, המתיקות הפירותית והורדת אחוז האלכוהול. על אלה נוסף דש של בירת אייל בלגית זהובה ומיושנת, מרירה מעט, אשר ייעודה הוא איזון המתיקות ומתן סיומת פריכה כשל בירה. (לעומת קטגוריית הקריק המאופיינת במתיקות חזקה, גוף קל מדי ואחוזי אלכוהול נמוכים מאד) 4.3% אלכוהול.

שוף – הובולון

שילוב של טריפל בלגית עם IPA אמריקאית עוצמתית. 9% אלכוהול.