תוצאות חיפוש

נמצאו 842 בירות

סיידאפקט – אדום

סיידר תפוחים מוגז - 4% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם. כל אלה מביאים את משקה הפיתוי האולטימטיבי "sideffect" סיידר תפוחים מוגז ואלכוהולי.

סיידאפקט – ירוק

סיידר תפוחים מוגז - 6% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם.

פאבו – חיטה

Wheat – בירת אייל מעוננת בסגנון בירת חיטה בווארית קלאסית. השילוב ההרמוני בין טעמי החיטה לטעמי השמרים הייחודיים מעניק ארומות וטעמים קיציים של בננה וציפורן. 4.6% אלכוהול.

פאבו – ישראלי פייל אייל

Israeli Pale Ale - הגרסא הישראלית ל- Indian Pale Ale. בירה מסוג אייל בצבע ענברי עמוק. בעלת טעמי קרמל עדינים וייחודיים המאוזנים ע"י טעמי כשות ומרירות עדינה. 5.3% אלכוהול.

פאבו – לאגר אדמדם

Redish Lager - בירה בצבע אדמדם מסוג לאגר. תסיסה תחתית בטמפרטורה נמוכה מעניקה לבירה טעמים פרחוניים המשתלבים עם ארומת הכשות. קלה ונעימה לשתייה. 4.7% אלכוהול.

פאבו – סטאוט

Stout - בירת אייל שחורה ועשירה בטעמים. השימוש בלתת שעבר תהליך קלייה ייחודי מעניק לבירה טעמי קפה ומוקה. 4.1% אלכוהול.

פולר'ס – האני דיו

בירת דבש אורגנית. זוהי בירת זהובה, קלילה ומרעננת בתוספת דבש. הבירה שומרת גם על אופייה האנגלי המעודן המורגש בטעמי הכשות והמאלט האופייניים. זוהי בירה שיכולה לקרב גם כאלה שאינם שותים בירה למשקה. האני דיו היא בירת האייל האורגנית המובילה בבריטניה. 5% אלכוהול.

פלוריס – חיטה

בירת חיטה מעורפלת בסגנון בלגי, מתובלת בגרגירי כוסברה ומועשרות בעשבים ותוספי טעם טבעיים. 5% אלכוהול.

פלוריס – מנגו

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת מנגו 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – פטל

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת פטל 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.