תוצאות חיפוש

נמצאו 78 בירות

ריגלה – נוקטוס 100

בירה כהה בסגנון אימפריאל סטאוט עשיר וסמיך. הספרה 100 מרמזת לצבע השחור שלו בסקאלת הצבעים של בירה. מיוצרת עם שמרי אייל איריים. מגיעה בבקבוקים של 660 מ"ל. 10% אלכוהול.

ריגלה – סימקו 3

בירה שנעה על קו התפר הדק בין אמריקן פייל אייל (APA) לאינדיה פייל אייל (IPA), מכילה שלושה זני כשות – האלרטאו ופרל הגרמנים הפרחוניים והמעודנים, וסימקו האמריקאי הפירותי והמובהק. מגיעה בבקבוק 660 מ"ל. 5% אלכוהול.

שלנקרלה – אורבוק

בעלת ריכוז גבוה יותר של גרעיני לתת מעושנים (באמצעות עצי בוק) משאר בירות המבשלה וכן מתיישנת לזמן ארוך יותר במרתפי המבשלה (הקיימים עוד מהמאה ה-14). מאופיינת בטעם מיוחד של עישון חזק המאוזן במתיקות.  6.5%  אלכוהול.

שלנקרלה – חיטה

בירת חיטה אייל (לא מסוננת) בווארית עם עישון קל. הבירה מבושלת מגרעיני לתת שעורה מעושנים וחיטה לא מעושנים כך שנוצרת ארומת עישון קלה. 5.2% אלכוהול.

שלנקרלה – לאגר

בירה לאגר המאוחסנת במרתפי המבשלה ומבושלת במכלי הבישול של הבירה המעושנת הקלאסית כך שיש אזכור לעישון בבירת הלאגר. 4.3% אלכוהול.

שלנקרלה – מרזן

הלתת עובר תהליך של עישון מעל בולי עץ אשור הגורם לבירה להיות מאוד מעושנת. בסיס הבירה הוא סגנון המארצן - לאגר גרמני כהה. לאחר התיישנות במכלים הגדולים, היא מועברת לחביות עץ אלום שהתיישנו בהן קוניאק, ומהן היא נמזגת במקום. 5.1% אלכוהול

שניידר – אבניטוס TAP 6

בירת חיטוה חזקה במיוחד - דאבל בוק חיטה או אייסבוק חיטה. צבע חום כהה, מעונן וקצף בהיר. ריח מבושם ציפורן, בננה וטופי בטעם מתקתק-חמצמץ ומאוזן. 8.2% אלכוהול.

שניידר – אוריג'ינל TAP 7

בירת חיטה גרמנית לא מסוננת בסגנון בווארי מסורתי. נחשבת לבירת החיטה שהחייתה מחדש את הסגנון. בעלת מאפיינים קלאסיים של הסגנון למעט הצבע הכהה יחסית שמייחד אותה. הבירה מיוצרת בהתאם למתכון המקורי משנת 1872. צבע ענברי, יבשה יחסית לבירות חיטה וחמצמצה יותר. 5.4% אלכוהול.

שניידר – בלונד וייס TAP 1

בירת חיטה בעלת צבע זהוב  מבריק, בעלת גוף מלא ומרענן בירה ארומטית זו מציגה את איכויות החיטה בה משתמשים במבשלת שניידר יחד עם שיטת בישול ייחודית והתסיסה במיכלים פתוחים המעניקים לבירה את טעמה הייחודי. 5.2% אלכוהול.

שניידר – הופנוייס Tap 5

סגנון חדש של בירת חיטה. צבעה מבריק זהוב, מעט אדמדם. חזקה - דאבל בוק. ריח פרחוני וטרופי עז ומתיקות פירות אקזוטיים הנפגשים עם הדומיננטיות של הכשות המעניקה עקצוץ מעניין. 8.2% אלכוהול.