תוצאות חיפוש

נמצאו 78 בירות

קוסטריצר – קלר ביר

הבירה מיוצרת במבשלת קוסטריצר באד קוסטריץ בגרמניה. בירה כהה לא מסוננת אשר מבוקבקת ישירות ממיכל הבישול כאשר בתהליך ייצור זה באים לידי ביטוי מודגש טעמי השעורה והכשות המעולים שיש בגרמניה. איכות המים והרכיבים המעולים הינם המתכון המנצח של בירה זו. 5.4% אלכוהול.

קרומבאכר – וויצן

בירת חיטה בסגנון גרמני המיוצרת בעזרת מי מעיינות עדינים ביותר ובהתאם לחוק הטוהר הבווארי. מיוצרת בשיטה בה נשמרים מרבית הויטמינים, החלבונים והמינרלים בבירה. 5.3% אלכוהול.

קרומבאכר – כהה

בירת לאגר כהה בסגנון גרמני המיוצרת בעזרת מי מעיינות עדינים ביותר ובהתאם לחוק הטוהר הבווארי. מיוצרת מתערובת של מגוון לתתים קלויים ובעלת גוף מלא. 4.3% אלכוהול.

קרומבאכר – פילס

בירת לאגר בסגנון פילזנר המיוצרת בעזרת מי מעיינות עדינים ביותר ובהתאם לחוק הטוהר הבווארי. נחשבת לאחת מבירות הפרמיום המובילות בגרמניה. זאת בירת הדגל של המבשלה. 4.8% אלכוהול.

רדברגר

בירה בסגנון פילזנר קלה לשתייה, קריספית ומרירה. מלווה נפלאה לאוכל בסגנונות רבים, ומתאימה לכול סיטואציה.4.8% אלכוהול.

ריגלה – אוגוסטוס 8

בירת חיטה חזקה בסגנון וייצן-בוק, עם ארומה של פירות בשלים ובננות מקורמלות וטעמים מאלטים מתקתקים ועשירים. קרויה על שם הקיסר אוגוסטוס שהקים את העיר בה ממוקמת המבשלה (אוגסבורג), והספרה שבשם מרמזת לאחוז האלכוהול שבבירה. מגיעה בבקבוק 660 מ"ל. 8% אלכוהול.

ריגלה – אמאריס 50

בירה כשותית ומרירה – פילזנר עם 50 יחידות מרירות (IBU) שמגיעות משילוב של ארבעה זני כשות מקומיים: הרסברוקר, פרל, אופאל וטטנאנג. היא צפויה להיות אפריטיפית וקלילה, עם ארומה פרחונית ומרירות מורגשת אך לא אגרסיבית. מגיעה בבקבוקים של 660 מ"ל. 5% אלכוהול.

ריגלה – אתור 20

בירה בסגנון דופלבוק, כהה. המספרים בשמות מרמזים לצפיפות הסוכר בתירוש לפני התסיסה במדד הפלאטו. מגיעה בבקבוקים של 660 מ"ל. 7.5% אלכוהול.

ריגלה – דולסיס 12

הבלגית שבחבורה, ואחת המסקרנות. בירה זהובה שמכילה קצת חיטה ושיבולת שועל במתכון, וגם דבש שמצטרף לסוכר בלגי (Candi Sugar) יחד עם שאר הלתתים הם יוצרים בירה עוצמתית עם 11% אלכוהול. הבירה מתיישנת 12 חודשים במבשלה על שמרים טראפיסטים אותנטים מעניקים לה מורכבות וסיומת ארוכה. מגיעה בבקבוקים של 660 מ"ל.