הואט – פאי ד'אוז'
סיידר ה Pays d'Auge עומד בקריטריונים של ה AOC. בעל רמת מתיקות האופיינית לסיידר של נורמנדי, בעל טעמים חזקים ותבלון עמוק. סיידר בסגנון מסורתי. עשיר בניחוחות וטעמים מקומיים. 4.5% אלכוהול.
סיידר ה Pays d'Auge עומד בקריטריונים של ה AOC. בעל רמת מתיקות האופיינית לסיידר של נורמנדי, בעל טעמים חזקים ותבלון עמוק. סיידר בסגנון מסורתי. עשיר בניחוחות וטעמים מקומיים. 4.5% אלכוהול.
פוארה הינו שמו של סיידר האגסים הצרפתי (הידוע בכינויו "פרי" בבריטניה). הסיידר מפגין קשת של ריחות וטעמים קלים ורעננים, בעל חומציות גבוהה ביחס לסיידר התפוחים. סיידר רענן ופשוט המתאים כמו כפפה לקיץ הישראלי. 2% אלכוהול.
בירה בסגנון אייל בלגי חזק שבושלה עם אורז אדום ושמרי סאקה, הבירה בעלת גוון אדמדם וניחוחות מאלטים מתקתקים וסאקה. הבירה המיוחדת והמסקרנת ביותר של המבשלה. 7% אלכוהול.
בירה בסגנון אייל מתובל, שבושלה עם ג'ינג'ר טרי וריחני, בעלת ניחוחות של ג'ינג'ר והדרים ומאוזנת היטב בעזרת מתיקות מאלטית אופיינית ומרירות כשותית, תשתלב נהדר עם אוכל בעל תיבול דומיננטי. 8% אלכוהול.
בירה עשירה בסגנון אייל בלגי המיושנת מספר חודשים בחביות וויסקי. בעלת טעמים מתקתקים של מאלט ושכבות של טעמי עץ, תבלינים וסיומת של כשות. 8% אלכוהול.
בירה עוצמתית ובעלת נוכחות. מתובלת בדבש ותערובת תבלינים. בעלת מרירות עדינה. מתאימה למי שפחות אוהב בירות מרירות או כאלה שרוצים משהו מעניין וחזק. 8% אלכוהול.
נקראת על שם דרקון הזהב בסמל העיר גנט (Ghent) מבלגיה. על פי האגדה הדרקון הוא שומר העיר. בירת איל בלגי חזקה העוברת תסיסה שניה בבקבוק, בייצור הבירה משתמשים בשמרי יין. לבירה ניחוח חזק של שעורה, שזיפים בשלים ודובדבנים. יין השעורה הזה מהווה כאפריטיף או קינוח. 10.5% אלכוהול.
בירת הקוואדרופל 9000 – מתכון משודרג של הגולדן דראק הרגיל עם תוספת של 3 סוגי מאלט שונים, צבע עמוק זהב ענברי וניחוח פירות. 10.5% אלכוהול.
אייל אנגלי מתובלת עם טעמי ג'ינג'ר עדינים. מומלץ על קרח. 4.2% אלכוהול.
סיידר מובחר המיוצר מהתפוחים האיכותיים ביותר של כל שנה נתונה ומיושן כהלכה, ועל כן כל שנת ייצור בעלת מאפיינים משלה אשר שונים מעט זה מזה. הסיידר בהיר בצבעו, בעל ניחוח וטעם עשיר של תפוחי סיידר בשלים וסיומת ארוכה ומתקתקה. בעל גוף מלא וטעמים עשירים. מגיע לארץ בבקבוקי 750 מ"ל. 7.3% אלכוהול.