תוצאות חיפוש

נמצאו 51 בירות

תאצ'רס – הייז

נוצר משילוב של תפוחי דיסקוברי פלסטאפ, גאלה וגונהגולד שהם תפוחי מאכל אשר נותנים סיומת מתוקה רעננה.המיץ מתפוחי הגונהגולד הוא המעניק את המראה המעונן לסיידר הקריר הזה. 4.5% אלכוהול.

תאצ'רס – רוזה

תאצ'רס רוזה נוצר מבלנד של תפוחי קינוח מתוקים הכוללים פינק ליידי, פוגי וגאלה. יש להגיש קר. 4% אלכוהול.

אולד טום – ג'ינג'ר

בלנד של אולד טום - סטרונג אייל ופנטימנס - גי'נג'ר. אייל חזק במיוחד עם ג'ינג'ר ותבלינים חריפים. 6% אלכוהול.

אולד טום – סטרונג אייל

בירה כהה, בעלת ארומות חזקות של מאלט ורשמים של טופי, אגוזים ופירות יבשים. סיומת המזכירה יין פורט. 8.5% אלכוהול.

אולד טום – שוקולד

צבע עמוק וטעמים עשירים. טעמי השוקולד החלביים והמתוקים מתאזנים ע"י טעמי הכשות והלתת הקלוי. 6% אלכוהול.

וולס אנד יאנג – בננה ברד

בירת אייל זו היא אחת הפופולריות של המבשלה, ומשלבת בין הסגנון המסורתי של וולס אנד יאנג לבין התוספת המיוחדת של הפרי. בהכנתה משתמשים בבננות אמיתיות, אותן מוסיפים לתירוש הבירה לפני שלב התסיסה, על-מנת לאפשר התמזגות מקסימלית של ארומה וטעמים. בעלת צבע צהוב-חום של לחם בננה, ארומה של הדרים, בננה וציפורן וגוף קל המאזן בין מתיקות הפרי לסיומת יבשה ומרעננת. 5.2% אלכוהול.

וולס אנד יאנג – דאבל שוקולד סטאוט

בירה מוערכת זו הוצאה בשנת 1997 כמהדורה חד-פעמית. השבחים והפרסים הרבים לה זכתה הביאו את המבשלה לייצר אותה באופן קבוע. בזמן בישול הבירה, מוסיפים שוקולד אמיתי משובח. זהו הסטאוט היחיד בעולם בו ישנו שימוש בשוקולד עצמו, עובדה הבאה לידי ביטוי בצבע הכהה, בארומה המורכבת של שוקולד וקפה, בטעמים של קלייה, לתת וכשות ובסיומת שוקולדית ארוכה. 5.2% אלכוהול.