תוצאות חיפוש

נמצאו 174 בירות

דאנסינג קאמל – נענע ביר

אייל קלילי מטובל בנענה. שת"פ בין מבשלת שפירא ודנסיג קאמל, שיצרו בירה קיצית ומרעננת לחודשי הקיץ בכמות מוגבלת ביותר. 4.8% אלכוהול.

דופון – סיידר בושה

לסיידר ארומות מורכבות של תפוחים, ונגיעות של שמרים ואדמה. בפה טעמי הפרי דומיננטיים: תפוחים ופירות הדר. בעבוע אינטנסיבי ביחס לסיידר, וסיומת קלילה ונעימה. סיידר נקי רענן ואלגנטי ביותר. 5% אלכוהול.

דופון – סיידר רזרבה

מיושן כחצי שנה בחביות קלבדוס משומשות. באף ארומות בשלות של תפוחים, קרמל ושמרים. החך מלא, עגול ורך, והסיומת ארוכה. סיידר בעל מורכבות ועידון יוצאי דופן ותוחלת חיים ארוכה מאוד. 7% אלכוהול.

דופון – קווה קולט

מוצר ייחודי לבית דופון. סיידר המיוצר בשיטה המסורתית של תסיסה שנייה בבקבוק (Methode Champenoise) ונקרא על שם אימו של אטיין. באף לסיידר ארומות טריות ורעננות של תפוחים ירוקים, שמרים ופרי הדר. בחך לסיידר רעננות וחדות יוצאי דופן, לצד בועות קטנות ומוס יציב. 7.5% אלכוהול.

דליריום – גליוטין

בירה בהירה חזקה בעלת קצף עשיר ובולט. עשירה בארומת פירות בעיקר תפוזים. יוצרה לראשונה בשנת 1989 לרגל יום המהפכה הצרפתית ומכן השם המסמל את אחד מסמלי צרפת שלפני המהפכה. 8.5% אלכוהול.

דליריום – טרמנס

בירה בלגית חזקה, ארומטית ופירותית עם סיומת ארוכה. משמעות שם הבירה, "טירוף רועד" (Trembling Madness), היא סוג של פסיכוזה הנוצרת משתיה מרובה של אלכוהול, הנפוצה בעיקר אצל אלכוהוליסטים בגמילה. תופעת לוואי ידועה של מחלה זו היא הזיות בהן מדמיינים פילים ורודים. 9% אלכוהול.

דליריום – נוקטורנום

בירה בלגית חזקה, פירותית ועשירה בטעמי שוקולד וקפה. מיוצרת בעזרת 3 סוגי שמרים ו-5 סוגי לתת. המילה נוקטורנום משמעותה לילה, והיא רומזת על צבעה הכהה של הבירה, בהשוואה לאחותה מאותה מבשלה, דליריום טרמנס. 9% אלכוהול.

דספרדוס

שילוב של בירת לאגר קלילה ונהדרת, בתוספת טקילה ועם סיומת לימונית. 5.9% אלכוהול.

הדובים – אש

אש היא אחת מהבירות המיתולוגיות של הדובים, שחוזרת לבמה אחרי כמה שנים של היעדרות, במיוחד לתערוכת ׳בירס 2019׳. פייל אייל בסגנון אמריקאי - שבתהליך התסיסה שלה מוסיפים לה פלפלי שאטה קטנים, במינון מדויק שיעקצו אבל שלא ישתלטו על הטעמים הכשותיים. 4.7% אלכוהול.

הואט – סיידר ברוט

הסיידר Brut כשמו כן הוא - יבש. רמת המתיקות הנמוכה חושפת קשת טעמים רחבה ומעודנת. חוקי ה AOC אינם מאפשרים לסיידר להיות מבוקבק תחת תווית Pays d'Auge למרות שמקור חומר הגלם במטעי התפוחים של האזור. מסורת פוגשת חדשנות לפי הואט. 4.5% אלכוהול.