תוצאות חיפוש

נמצאו 78 בירות

טוכר – פילזנר

פילזנר בסגנון צ'כי, בהשגחה גרמנית קפדנית. חומרי הגלם המשובחים ביותר ומי באר בווארים. צבע צהוב-זהוב וטעם מריר מעודן. 5% אלכוהול.

טוכר – רד

לאגר בווארי אדום. קלילה, בעלת מרירות עדינה וסיומת נעימה. 5% אלכוהול.

כרמליטן – בלונד

בירת לאגר פרימיום בהירה ומעודנת המבושלת בתסיסה תחתונה. מתובלת במידה, מרירה, קלילה ומעט עוקצנית. צבע זהוב. 5.1% אלכוהול.

כרמליטן – חיטה

בירת חיטה בווארית עשירה בטעמים. בעלת ארומה הדרית ומתיקות מעודנת. מבושלת בתסיסה עליונה. לא עוברת סינון ופסטור. צבע זהוב עכור. 5.4% אלכוהול.

כרמליטן – חיטה מחוזקת

בירת חיטה פרימיום המבושלת בתסיסה עליונה. בירה בווארית קלאסית, ארומה של פרי הדר ומתיקות מעודנת של דבש דבורים טהור. לא עוברת סינון ופסטור. צבע זהוב עכור, 8% אלכוהול.

לוונבראו

זוהי לאגר בסגנון Helle, קלילה בגופה ובעלת מרירות נמוכה ועדינה המיוצרת לפי חוק טוהר הבירה הבווארי. 5.2% אלכוהול.

ספאטן – בהירה

זוהי בירה זהובה בעלת גוף עדין וטעמי כשות ומתיקות מאלטית מאוזנים. משווקת בישראל גם בפחית 5 ליטר (ללא גז, רק עם ברז) - הפיסטור הוא כמו של חבית.  5.2% אלכוהול.

ספאטן – דונקל

צבע חום וראש קצף יפה, ניחוחות של מאלט ושמרים ורמזים לקרמל.  טעמים קלויים ומתיקות אגוזית קלה. הבירה מתאימה למאכלים בשריים צלויים, אוכל פיקנטי וגבינות. 5.2% אלכוהול.

פאולנר – אוקטוברפסט

האוקטוברפסט היא בירת לאגר בהירה, קלה לשתיה ומרווה במיוחד. הבירה מבושלת פעם אחת בשנה במיוחד עבור פסטיבל האוקטוברפסט. הבירה עשויה בתהליך בישול איטי במיוחד שמתחיל בחודש מרץ ומסתיים באוגוסט. נהוג לשתות בכוס הזכוכית הרשמית של פאולנר בפסטיבל בנפח 1 ליטר. 6% אלכוהול.