תוצאות חיפוש

נמצאו 123 בירות

טימרמנס – אפרסק

בירה מתקתקה המיוצרת בהכנה ידנית בתסיסה טבעית עם רכז אפרסקים טריים בתהליך התיישנות ארוך. גוון כתום בהיר, בעלת טעם אקזוטי ומתיקות קלילה, ניחוח עדין. 5% אלכוהול.

טימרמנס – קריק

בירה המיוצרת בהכנה ידינית בתוספת של דובדבנים טריים. הבירה עוברת תהליך התיישנות ביחד עם הפרי במשך שנתיים בחביות עץ אלון ובמרתפי המבשלה. גוון אדמדם, עם מתיקות נעימה. 5% אלכוהול.

טימרמנס – תות שדה

לאמביק המיוצרת בהכנה ידנית מסורתית, בעלת גוון אדום עמוק וטעמים מיוחדים של תותי שדה טריים. 5% אלכוהול.

טמפלייר

אייל בלגית בעלת צבע ענברי עז וראש קצף עשיר ומרשים. הבירה מיוצרת מלתת שעורה הקלוי קלות, ומיני תבלינים השמורים בסוד ועוברת תסיסה שנייה בבקבוק תוך שימוש בשמרים צ'כיים. למרות אחוז האלכוהול טמפלייר קלה לשתייה ומעניקה רעננות לצד ארומות פירותיות וסיומת קרמלית עדינה. 6% אלכוהול.

טריפל קרמליט

בירה מנזרית המיוצרת מ- 3 סוגי דגנים: שעורה, שיבולת שועל וחיטה. את המתכון ייצרו נזירי מנזר קרמלייטים בשנת 1679 אשר החליטו לייצר ע"פ טעמם בירה שונה לאירוח מכובדי המינזר. צבעה זהוב עמוק, טעמה מעט מתקתק, עם ניחוח עדין של ווניל ופריחת לימון קל וטעם עשיר של חיטה טרייה. בעלת תסיסה שלישית ועליונה 8.4% אלכוהול.

לופולוס – אורגנית

אייל בלגי בהיר, בעל מרירות עדינה וארומה כשותית. הבירה אינה מפוסטרת ואינה מסוננת,ושומרת על טעמיה הטבעיים. ​8.5% אלכוהול.

לופולוס – בראון

אייל בלגי כהה, לא מסונן ולא מפוסטר, תהליכי התסיסה המיוחדים יוצרים בירה קלה לשתיה. ​בתהליך הבישול מוסיפים לבירה קליפות תפוז המעניקות רעננות הדרית. 8.5%

לופולוס – טריפל

אייל בלגי בהיר בסגנון טריפל, לא מפוסטר ולא מסונן ובעל צבע זהוב. השימוש המעניין בכשות, הופך אותה למרעננת ובעלת ארומה ייחודית. 8.5% אלכוהול.

לינדמנס – אפרסק

בירת למביק מסורתית בתוספת מיץ טבעי של אפרסקים טריים. בעלת גוון כתום יפהפה וטעמים חמצמצים-מתקתקים פירותיים ונעימים. אפריטיפית וקלילה. 2.5% אלכוהול.

לינדמנס – גז למביק

זוהי בירת למביק "צעירה" שהתיישנה במשך שנה בלבד. הטעם החמצמץ המקורי של הבירה מאוזן ע"י תוספת של מעט סוכר. הבירה מתאימה מאד לליווי מנות דג וגבינות עשירות. זוהי בירה שתוערך ע"י חובבי יין. 5% אלכוהול.