תוצאות חיפוש

נמצאו 174 בירות

בלג'יק – קריק

הקריק בלג'יק מבוסס על בירת חיטה זוכת פרסים, אשר בתום תהליך התסיסה הוסף לה מיץ מדובדבנים מובחרים ותוספת מזערית של עוד פירות יער וללא חומרים משמרים. המשקה בעל ראש הקצף העשיר נהנה מארומת דובדבן וטעמי פרי מרעננים לצד מאפייני בירת החיטה המעוננת (לא מסוננת), בעלת גוף בינוני אך עדין. מומלץ לשתות קר מאד. 3.5% אלכוהול.

בלומון פמפקין אייל

כבר בשנת 1995, שנת הולדתה של בלומון, הוציא הברומסטר קית' וילה מהדורה עונתית חדשנית, בירת אייל מתובלת בדלעת - פרי המסמל את בוא הסתיו ומזוהה עם ליל כל הקדושים (האלווין). הבירה צלולה ובעלת צבע נחושתי עמוק ועל מאפייני האייל מתווספת ארומת דלעת עדינה וייחודית. 5.7% אלכוהול.

ברודוג – אלביס ג'ויס

בירה עם תוספת אשכולית לתהליך הבישול אשר מעניק טעם פרי הדר ייחודי רענן ומפתיע. 6.5% אלכוהול.

ג'מס – ברי אייל

בירה בתוספת פטל יער אמיתי. בעלת ריח וטעם מתקתק וסיומת יבשה. 7.5% אלכוהול.

גולוואז – בלונד

שילוב טעמים של פירות ותבלינים , עם נוכחות מאוזנת. בעלת צבע זהב נוצץ ובועות עדינות. 6.3% אלכוהול.

גולוואז – פירות אדומים

בירה עם טעמי פירות אדומים טבעיים מרכז פרי ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים. בעלת צבע ארגמן עמוק וראש קצף וורוד ושמנתי. בירה קטיפתית ומרעננת עם מתיקות עדינה, חזקה מאוד אך מעודנת. 8.2% אלכוהול.

גופר'ס – קלובסקה

בירה כהה מעושנת. בושלה בהשראת הקלובסקה, שהוא נקניק צ'כי מעושן המוגש בליווי חרדל. ארומה וטעמי עישון עדינים. 4.7% אלכוהול.

דאוס

בירת שמפנייה היחידה בעולם.  מיוצרת בבלגיה ע"פ מתכון שמור, עם סיום הייצור עוברת הבירה תהליך התיישנות ארוך בחביות עץ צרפתי. לאחר ההתיישנות נשלחת הבירה למחוז "שמפיין" בצרפת לצורך טיפול מיוחד להכנת הבועות העדינות בדיוק כמו  בהכנת שמפנייה. עם סיום הטיפול  הבירה נכנסת לביקבוק מיוחד ומשם חוזרת חזרה לבלגיה לייצוא לעולם. הבירה מוגשת בטמפרטורה של 2-4 מעלות, צבעה זהב עדין עם בועות עדינות ומלאות. 11.5% אלכוהול.

דאנסינג קאמל – לצ'ה דל דיאבלו

בירה בסגנון אירופאי אך עם שילוב נגיעות אמריקאיות. מבוססת על בירת ההאף וויט אך עם סגנון מעט שונה. הצ'ילי החריף עושה את ההבדל ובעצם הוספתו לחיטה המיובאת מגרמניה יוצרת חריפות מעודנת שעושה חיוך על הפנים תמיד. לא נשארים אדישים כבר אחרי הלגימה הראשונה.  5% אלכוהול.