תוצאות חיפוש

נמצאו 220 בירות

בירצנינות – קוקהמנגה

פייל אייל בסגנון החוף המערבי של ארה"ב. מבושל עם כשות הדרים ומקבלת את אופייה מן השמרים מיוחדים. בעלת ארומה של אשכולית ומעט פירותית. 6.2% אלכוהול.

ברבר

בירה חזקה בצבע דבש. מתוקה, פירותית ולא כבדה יחסית לעוצמתה. מיוצרת בשיטה מסורתית המשלבת טכניקות של בירות לאגר. מכילה דבש במתכון. 8% אלכוהול.

ברודוג – אינדי פייל אייל

בעלת גוף קל ואחוז אלכוהול תואם, ארומות כשות עדינות וסיומת מאוזנת ופחות מרירה מברודוגים אחרים. מגיעה בפחית. 4.2%

ברודוג – ג'ק האמר

לבירה גוף קל וצבע בהיר בשונה מסגנון ה IPA- הקלאסי, אך מפגן הכשות המרשים מחזיר את הבירה עמוק לתוך הסגנון עם ארומות הדריות בתחילה ומרירות ארוכה אחריה. IPA בסגנון אמריקאי, עוקצני ומריר במיוחד. 7.2% אלכוהול.

ברודוג – דד פוני

מאופנית בצבע כתמתם, שילוב ארומות של פירות טרופיים עם טעמי טופי עדינים וסיומת של מרירות רכה. אחוז האלכוהול נמוך והבירה קלה אך מפתיעה ועשירה בטעמים. 3.8% אלכוהול.

ברודוג – וגאבונד

ללא גלוטן. מאופיינת בצבע- צהוב זהוב, קלאסית לסגנונה- מארומות ההדרים, דרך המאלט הקרמלי ועד לסיומת הכשותית. 4.5% אלכוהול.

ברודוג – פאנק IPA

מאופיינת בצבע זהוב בהיר, בעלת טעם שמתחיל עם פירות טרופיים וקרמל עדין וסיום יבש ומר. לבירה מוסיפים 6 סוגי כשות שונים, המעניקים ארומה מרירה. 5.6% אלכוהול.

ברוז' טריפל

הסוד של ברוג' טריפל הוא בהרכב הייחודי של תערובת "gruut" המכילה עשבי תיבול ותבלינים המשמשים להעשיר את הטעם והארומה שלה. בברוג', כל אחד אשר ייצר בירה חויב לרכוש את תערובת " gruut " מחנות התבלינים העירונית הידועה כ “gruuthuse” . יאן ואן ברוז" וצאצאיו אשר שינו את שמם בהמשך ל“gruuthuse” היו בעלי המונופול למכירת התבלינים הסודיים, דבר אשר נמשך עד המאה ה16. 8.7% אלכוהול.

ברזל – אדמונית

בירה קלילה ולא מסוננת בצבע נחושת, בעלת טעמי קרמל מתקתקים. 6% אלכוהול.

ברקספיר – ביטר

אייל ענברי עם ארומות של טופי וטעמים עמוקים ומורכבים של מאלט, קליפת לימון, מתיקות של טופי ורמזים מלוחים. 3.4% אלכוהול.