תוצאות חיפוש

נמצאו 51 בירות

וויצ'ווד – סקרקראו

בירת אייל אנגלית זהובה ואורגנית בסגנון קלאסי. מיוצרת מתערובת לתתים אורגניים. בעלת ארומה הדרית מרעננת וטעם מפולפל ועשיר. 4.7% אלכוהול.

וויצ'ווד – קינג גובלין

אייל אנגלי כהה, בעל גוף נעים עם טעם מרענן. הבירה מבושלת עם ארבעה סוגי כשות שונים ובתוספת שוקולד. מרירות הכשות מורגשת יותר מההוגבגובלין אך עדיין היא נעימה וחלקה לשתיה. הקינג גובלין הוא מלך ההובגובלינים ובשל כך, ככבוד השמור למלכים בלבד, מבושלת בצורה הבירה רק בתקופת ירח מלא (כלומר פעם בחודש). 6.6% אלכוהול.

ווסטונס – אינגליש וינטאג' סיידר

סיידר מובחר המיוצר מהתפוחים האיכותיים ביותר של כל שנה נתונה ומיושן כהלכה, ועל כן כל שנת ייצור בעלת מאפיינים משלה אשר שונים מעט זה מזה. הסיידר בהיר בצבעו, בעל ניחוח וטעם עשיר של תפוחי סיידר בשלים וסיומת ארוכה ומתקתקה. בעל גוף מלא וטעמים עשירים. מגיע לארץ בבקבוקי 750 מ"ל. 7.3% אלכוהול.

ווסטונס – סיידר "אולד רוזי"

סיידר מסורתי מעורפל ומתובל בנדיבות הנקרא ע"ש מכבש התפוחים הנוסטלגי של החברה. בעל אחוז אלכוהול גבוה וניחוחות של קינמון, ציפורן ופירות הדר בשלים. הסיידר מתיישן בחביות עץ אלון רבות שנים, המאפשרות לטעמיו להתמזג לאחר התסיסה ולפתח את המראה והטעם המסורתיים. מוגז קלות. 7.3% אלכוהול

ווסטונס – סיידר אגסים אורגני

סיידר אגסים (Perry) המיוצר באופן מסורתי מאגסים אורגניים מובחרים. מוגז קלות, מרענן ופירותי עם טעם מודגש של אגסים. 6% אלכוהול.

ווסטונס – סיידר פרימיום

סיידר תפוחים חצי יבש בצבע ענברי עמוק. בסיידר מתיישן בחביות עץ אלון בעל ארומה של תפוחים בשלים. הסיידר מוגז, מרענן ועשיר בטעם של תפוחים. מומלץ להגישו מעל קרח. 4.5% אלכוהול.

וורטינטונ'ס – וויט שילד

בירת IPA עשירה בטעמים- מעישון קל לטופי ופפריקה לצד ארומות של פירות בשלים, ובעלת סיומת מרירה נקייה. נהנית מתוספת של שמרים לבקבוק הממשיכים לתסוס ולבנות את הבירה. בצעירותה תהא מתקתקה יותר ועגולה ועם הזמן, לאחר 3 שנים ואף מעבר לתוקף הרשום, תמשיך להתבגר ותהפוך יבשה יותר וחריפה. 6% אלכוהול.

וורטינטונ'ס – קרים פלו ביטר

המונח קרים פלו מייצג בירות אשר חנקן מעורב במזיגתן, בין אם בקפסולה בתוך הפחית או בדחיפה מחבית, החנקן מקנה גוף קרמי וראש קצף סמיך. הבירה קלה לשתייה בזכות הגיזוז הנמוך ורמת האלכוהול ומאופיינת בטעמי לתת וקרמל המלווים בארומה קלה של תפוח ובננה וסיומת מרירה אך עדינה של כשות. 3.6% אלכוהול.

טרופר

בשנת 2012 פנה ברוס דיקינסון כוכב להקת הרוק ” איירון מיידון” אל מבשלת רובינסון וביקש לייצר עבורו מותג בירה ייחודי. לאחר תקופה של מספר טעימות “על עיוור” הגיעו כולם ל הצבעה וסיכום המתכון של הבירה והשם שנבחר היה ” טרופר” שהיא אחת מהיצירות הקלאסיות של הלהקה. זוהי בירה אייל איכותית עם ארומה נהדרת של פרי הלימון 4.7% אלכוהול.

מוג'ו

בירה מוג’ו הינה בסגנון פייל אייל מיוצרת מתערובת של מספר סוגי כשות אנגלי-אמריקאי-וניו זילנדי המדגישים את הטעמים העדינים של מרירות יחד עם ארומה של פירות טרופיים. 5.5% אלכוהול.