תוצאות חיפוש

נמצאו 51 בירות

וורטינטונ'ס – קרים פלו ביטר

המונח קרים פלו מייצג בירות אשר חנקן מעורב במזיגתן, בין אם בקפסולה בתוך הפחית או בדחיפה מחבית, החנקן מקנה גוף קרמי וראש קצף סמיך. הבירה קלה לשתייה בזכות הגיזוז הנמוך ורמת האלכוהול ומאופיינת בטעמי לתת וקרמל המלווים בארומה קלה של תפוח ובננה וסיומת מרירה אך עדינה של כשות. 3.6% אלכוהול.

טרופר

בשנת 2012 פנה ברוס דיקינסון כוכב להקת הרוק ” איירון מיידון” אל מבשלת רובינסון וביקש לייצר עבורו מותג בירה ייחודי. לאחר תקופה של מספר טעימות “על עיוור” הגיעו כולם ל הצבעה וסיכום המתכון של הבירה והשם שנבחר היה ” טרופר” שהיא אחת מהיצירות הקלאסיות של הלהקה. זוהי בירה אייל איכותית עם ארומה נהדרת של פרי הלימון 4.7% אלכוהול.

מוג'ו

בירה מוג’ו הינה בסגנון פייל אייל מיוצרת מתערובת של מספר סוגי כשות אנגלי-אמריקאי-וניו זילנדי המדגישים את הטעמים העדינים של מרירות יחד עם ארומה של פירות טרופיים. 5.5% אלכוהול.

מרטנס פילס – גרין

בירת לאגר, המוצר הנמכר ביותר בקטגורית הבירה בפחית, וכן משווק בבקבוקי פלסטיק בגודל 330 מ"ל - במארזי שישיות. 5% אלכוהול.

מרסטון – פרל ג'ט

אויסטר סטאוט אנגלי. רמזים של שוקולד, קפה. קרמי ונעים לשתיה. 4.1% אלכוהול.

ניוקאסל – בראון אייל

אייל אנגלי העשוי מתערובת של סוגי לתת שונים, דבר המקנה לה טעמי דגנים מודגשים, קרמל, אגוזים, מתקתקות נעימה, וצבע חום עמוק ויפה. ניוקאסל נמזגת בכוס ייחודית המכונה כוס וולינגטון שהינה בעלת פיה רחבה המעצימה את הארומות וחוויית הלגימה המדגישים את הטעמים של הבירה. 4.7% אלכוהול.

סקיני – לאגר

בירה סקיני מורכבת מארבעה רכיבים: מים, לתת , כשות ופחמן דו חמצני. היא עשויה להכיל שאריות שעורה. תהליך הבישול המיוחד מאפשר לדלל את הסוכרים על מנת לייצר מוצר דל קלוריות וטעים במיוחד. סקיני עומדת בתקן מוצר ללא גלוטן ומתאימה את עצמה לחולי הצליאק אשר יוכלו ליהנות ממנה. 4% אלכוהול.

פולר'ס – IPA

בירה בסגנון IPA. צבעה ענברי עמוק, בעלת ניחוחות של כשות ופירות הדר. טעמי פירות וקרמל מתמזגים עם מרירות אופיינית הנובעת משימוש בכמות גדולה יחסית בכשות בריטית משובחת. הבירה עוברת תסיסה שנייה בבקבוק, המעצימה את הניחוחות והטעמים ומשדרגת את חוויית השתייה. 5.3% אלכוהול.