תוצאות חיפוש

נמצאו 36 בירות

ריגלה – נוקטוס 100

בירה כהה בסגנון אימפריאל סטאוט עשיר וסמיך. הספרה 100 מרמזת לצבע השחור שלו בסקאלת הצבעים של בירה. מיוצרת עם שמרי אייל איריים. מגיעה בבקבוקים של 660 מ"ל. 10% אלכוהול.

שיטה – סטאוט

בירה כהה וסמיכה, בעלת טעם מחוספס. טעמי קליית הלתת משתלבים לטעמי שוקולד מריר בנגיעות של קפה. 4.5% אלכוהול.

שפירא – אוטמיל סטאוט

כהה ומענגת, בעלת ארומות של אספרסו ושוקולד. מרירות מעודנת ומרקם קטיפתי עשיר. 5.2% אלכוהול.

שפרדס – סטאוט

בירה מאוזנת עם טעמי אספרסו ורמזים של שוקולד בעלת קצף יציב. 5.5% אלכוהול.

ברוקלין – בלאק שוקולד סטאוט

מיוצרת בכמות מוגבלת בחודשי החורף בלבד, ובהכנתה משתמשים בשלושה סוגי לתת קלוי. סגנון זה מכונה "סטאוט אימפריאלי", אשר יוצר במקור למלכים וצארים. סטאוט זה חזק מאד באלכוהול-10.1% ועשיר במיוחד בטעמיו. הבירה המתקבלת בעלת צבע כהה מאוד וארומה של קלייה ושוקולד. מרקמה סמיך והסיומת חלקה וארוכה. בעלת פוטנציאל יישון. 10.1% אלכוהול.

גל'ס – Double S

בירה בסגנון הסוויט סטאוט Sweet Staut שחורה, מתקתקה עם מעט מרירות, בעלת טעמי קפה ושוקולד. 5.9% אלכוהול.

העץ הבודד – אווטמיל סטאוט

סטאוט כהה בעלת גוף מלא, ארומות קלייה וטעם חלק קרמי ועשיר, סיומת מעודנת ועגולה בגוני קפה משובח. כ- 5% אלכוהול.

טאקוונביר – דארק קראו

בירה מסוג סטאוט בעלת ארומה וטעם עשיר של קפה קלוי המתקבל הודות להוספה של קפה טחון לתהליך התסיסה. 3.8% אלכוהול.