תוצאות חיפוש

נמצאו 155 בירות

אסטרייה דאם – דאורה

בירה ללא גלוטן עטורת פרסים העשויה משעורה (מאלט, ולא תחליף). כאשר בתהליך מיוחד מפרקים את הגלוטן מתחת ל- 6ppm (בעוד ההגבלה לטובת אישור לענייני צליאק היא 20ppm). כל חבית היוצאת לשוק נבדקת ומפוקחת על ידי מספר ארגוני בריאות, מזון ומשקאות ספרדיים ובינלאומיים. 5.4% אלכוהול.

באסטרס – אוק אייג'ד סטאוט

בירה כהה וסמיכה המיושנת עם שבבי עץ אלון. 5.8% אלכוהול.

באסטרס – לימונדה

לימונדה אלכוהולית מרעננת במיוחד העשויה ממיץ לימון סחוט טבעי וללא סינון. מומלץ עם קרח. ללא גלוטן! 5% אלכוהול.

באסטרס – סיידר אדום

סיידר מתקתק קליל ופירותי. עשוי ממיץ תפוחים טבעי ללא תוספת סוכר. מומלץ על קרח. ללא גלוטן! 4.8% אלכוהול.

באסטרס – סיידר ירוק

סיידר מסורתי, יבש וחמצמץ. עשוי ממיץ תפוחים טבעי ללא תוספת סוכר. מומלץ על קרח. ללא גלוטן! 6.7% אלכוהול.

באסטרס – סיידר מתובל

סיידר תפוחים מתובל בדבש, קינמון וציפורן. לא מסונן וללא תוספת סוכר. 4.8% אלכוהול.

ביטבורגר – ללא אלכוהול

זוהי בירה המיוצרת על פי המתכון הקפדני עם הרכיבים האיכותיים ביותר והיא בעלת טעם מיוחד עם מרירות עדינה וללא אלכוהול.

בירצינות – קול מג'הול

לתת שעורה מתוקה ומעושנת בתיבול תמרי הערבה. 6% אלכוהול.

בלג'יק – קריק

הקריק בלג'יק מבוסס על בירת חיטה זוכת פרסים, אשר בתום תהליך התסיסה הוסף לה מיץ מדובדבנים מובחרים ותוספת מזערית של עוד פירות יער וללא חומרים משמרים. המשקה בעל ראש הקצף העשיר נהנה מארומת דובדבן וטעמי פרי מרעננים לצד מאפייני בירת החיטה המעוננת (לא מסוננת), בעלת גוף בינוני אך עדין. מומלץ לשתות קר מאד. 3.5% אלכוהול.