תוצאות חיפוש

נמצאו 105 בירות

בירצינות – חיטה וחצי

בירת חיטה מרעננת ומעט מרירה. מבושלת עם כמות צנועה של שיפון ותמרים מהערבה. 4.5% אלכוהול.

בישוף – פלקנשטיינר אור-ווייס

בירת חיטה גרמנית לא מסוננת בסגנון בווארי מסורתי. הקידומת אור (Ur) בשם הבירה מציינת שהיא מיוצרת באופן מסורתי כמו בירות החיטה המקוריות. השמרים מגיעים מבנק השמרים הנחשב של מבשלת וויינשטפן. 5.2% אלכוהול.

בלאנש דה בריסל

הלבן של בריסל. בירת חיטה בסגנון בלגי קלאסי. לא מסוננת ובעלת צבע זהב בהיר. הבירה היא תערובת של לתת חיטה ושעורה המתאזן עם תערובת התבלינים הקלאסית של קליפות תפוזים מהקאריבים וזרעי כוסברה מהמזרח. 4.5% אלכוהול.

בלו מון

Blue Moon נוצרה בהשראת סגנון החיטה הבלגי אך עם שינויים: לצד החיטה, השעורה וזרעי הכוסברה התווספה שיבולת שועל ליצירת גוף קרמי יותר. זן תפוז הקירסאו המריר הוחלף בזן הולנסיה במטרה ליהנות ממתיקות תפוז עדינה, את אלה מקשט בהגשה פלח תפוז אשר נועד להדגיש את הארומה ההדרית. מומלץ לגלגל מעט את הבקבוק לפני הפתיחה כדי לערבב את משקעי השמרים עם הבירה. 5.4% אלכוהול.

בלטיקה – 8

בירת חיטה לא מסוננת בסגנון גרמני. מכילה מעט לתת קרמל והרבה לתת חיטה במתכון. בעלת טעמים אופיינים לסגנון כגון ארומה פירותית, טעם מתקתק ומרקם סמיך. 5% אלכוהול.

בלינדרוויס – חיטה

בירת חיטה בסגנון חופשי, עבודת יד. מיוצרת מחיטה גרמנית בייבוא בלעדי. לא מסוננת, קלילה ומרעננת, בעלת ארומה פירותית. מתקתקה עם סיומת מרירה מעודנת. 5% אלכוהול.

בנדקטינר

מיוצרת על פי מתכון מיוחד ממנזר "אטטל" בחבל בווריה הגרמני. המבשלה נוסדה במנזר בשנת 1609 וייצרה את הבירה על פי המתכון שרקחו הנזירים של בנדיקטין. בירה רכה עם עננות רעננה של השמרים וצבעה גוון צהוב/זהב. בעלת ארומה של פרי הבננה ומאד מאוזנת בטעם פירותי ומרענן. 5.4% אלכוהול.

ברזל – חיטה אודם

בירת חיטה ייחודית בסגנון גרמני עם שפם קיבוצי, הסגנון הקלאסי חושל וקיבל תוספת של לתת מקורמל המעניק לבירה טעמי מאלט, אגוז וקרמל, בנוסף לגוון האדום האהוב. 5.5% אלכוהול.

בריגנד

"בריגנד" בשפה הפלמית משמעותו "לוחמי החופש" ומתכוון אל הפרטיזנים אשר נלחמו בכובש הצרפתי והכניעו אותו ביערות הסמוכים לעיירה אינגלמוסטר (אשר בה ממוקמת המבשלה) בשנת 1798. צבע זהוב, ראש קצף לבנבן. הבירה אינה עוברת תהליך סינון ועל כן הינה מעורפלת. הבסיס לבירה זו היא בירת חיטה אשר עוברת תסיסה שניה בבקבוק. 9% אלכוהול.