אלכסנדר – מיקלר הולי פרויט
New England Style Double IPA, בירת IPA בעלת מרירות נמוכה וללא סינון, עם שימוש מסיבי בכשות להענקת הארומה. 8% אלכוהול.
New England Style Double IPA, בירת IPA בעלת מרירות נמוכה וללא סינון, עם שימוש מסיבי בכשות להענקת הארומה. 8% אלכוהול.
פרי פרוייקט משותף של מבשלת אלכסנדר וירחון בלייזר. בירה זהובה עם ראש קצף לבן, מאלטית, חלקה וקרמית, מתחילה עם מתיקות מרומזת וממשיכה עם מרירות מדוייקת, עגולה ומאזנת וסיומת יבשה, בירה שתיה עם טעם של עוד שקשה להבחין שטומנת בחובה 8% אלכוהול.
הבירה נקראת על שם השער הראשון שנבנה במאה ה 14 ” פורטו פורטלו” אשר היה נקודת המפגש של הנוסעים באותם ימים מוונציה לפדובה דרך הנהרות באיטליה. זוהי בירה חזקה -רכה -בעלת צבע זהוב -מפתיעה בטעם העשיר ובאיזון הנהדר בין הרכיבים והארומה . מתאימה למאכלים איטלקיים מסורתיים- פיצות שונות ותבשילים. 6.5% אלכוהול.
בירת אייל ענברית בסגנון אנגלי קלאסי המבושלת במשך דורות על פי המתכון המקורי של וויליאם באס. נחשבת לאחת הבירות הראשונות בסגנון הזה, וללא ספק לזו שהחדירה את הסגנון למודעות הציבור והפכה את העיר ברטון למעצמת בירה. גודל הבקבוק לא שגרתי - 355 מ"ל. 4.9% אלכוהול.
בירה כשותית מאוד אך קלה לשתייה. 4.5% אלכוהול.
בירה בהירה על בסיס לתת פילזנר. קלילה ומתקתקה. 4.5% אלכוהול.
IPA. בירה כשותית בשילוב זני כשות התורמות ארומות טרופיות והדריות: מנגו, ליצ'י, פסיפלורה ופרי הדר. מרירות מודגשת ונעימה. 5.5% אלכוהול.
IPA בסגנון אמריקאי עם ארבעה סוגי כשות מובחר: מגנום, פליסייד, סיטרה וזיתוס המפיקים טעמים עוצמתיים. 6% אלכוהול.
הדודה היא אמבר אייל אדמונית, מתחילה במתיקות עדינה של לתת קרמל עם סיומת מעט מרירה כי צריך איזון בחיים. 4.9% אלכוהול.
בירה בסגנון Pale Ale, בהירה וקלילה. טעמי פירות הדר, אשכולית גוף קליל, מרירות עדינה מאוזנת עם טעמי מאלט, סיומת יבשה ומרעננת. ארומה פרחונית בירה לכולם לא מתחכמת אך מעניינת. 5.2% אלכוהול.