תוצאות חיפוש

נמצאו 78 בירות

בישוף – דופלבוק

בירת לאגר עשירה וכהה בסגנון דופלבוק – "בוק כפול", וכשמו כן הוא - לאגר עשיר מאוד, כמו בוק, רק יותר חזק. 7.5% אלכוהול.

בישוף – פלקנשטיינר אור-ווייס

בירת חיטה גרמנית לא מסוננת בסגנון בווארי מסורתי. הקידומת אור (Ur) בשם הבירה מציינת שהיא מיוצרת באופן מסורתי כמו בירות החיטה המקוריות. השמרים מגיעים מבנק השמרים הנחשב של מבשלת וויינשטפן. 5.2% אלכוהול.

בישוף – קלרביר

קלרביר הוא סגנון בירה די נדיר שהיה נהוג בגרמניה. זו בירת לאגר ללא פיסטור או סינון, ולכן הבירה מזכירה בירת חיטה במראה המעונן שלה, מבחינת הטעם הכיוון הוא ממשפחת הלאגרים המבוססים על לתת שעורה. 5.2% אלכוהול.

בנדקטינר

מיוצרת על פי מתכון מיוחד ממנזר "אטטל" בחבל בווריה הגרמני. המבשלה נוסדה במנזר בשנת 1609 וייצרה את הבירה על פי המתכון שרקחו הנזירים של בנדיקטין. בירה רכה עם עננות רעננה של השמרים וצבעה גוון צהוב/זהב. בעלת ארומה של פרי הבננה ומאד מאוזנת בטעם פירותי ומרענן. 5.4% אלכוהול.

בק'ס

בירת לאגר בסגנון פילזנר המיוצרת בהתאם לחוק הטוהר הבווארי ועם שימוש במים רכים מאוד. זו אחת הבירות הפופולריות ביותר בעולם והגרמנית הנמכרת ביותר בארה"ב. 5% אלכוהול.

בק'ס – ללא אלכוהול

בירת לאגר בסגנון פילזנר המיוצרת בהתאם לחוק הטוהר הבווארי ועם שימוש במים רכים מאוד. ללא אלכוהול.