תוצאות חיפוש

נמצאו 329 בירות

אוק אנד אש – פייל אייל שיפון

הגרסה האמריקאית של הפייל אייל האנגלי הקלסי. שיפון עם נוכחות הופ אמריקנית אינטנסיבית להפליא, נגיעות של אשכולית, אורן, ואננס שמאוזן בדיוק עם טעם אלון מורגש וממזג את הכשות בשכבת ווניל וקוקוס קלוי בכדי ליצור תחושה טרופית רכה.  5.5% אלכוהול.

אייסיס – אמבר

אמבר – בירה בצבע ענבר טעמים פירותיים , 5.2% אלכוהול.

אייסיס – בלאק אייל

אייל שחור - סטאוט בירה כהה ומרה, 6% אלכוהול.

אייסיס – דסרט אייל

אייל מדברי –  בירה בסגנון אי.פיי.איי. 5.8% אלכוהול.

אייסיס – פייל אייל

בירה בהירה – צהובה חיוורת ומרירה, בקיץ מוגשת קפואה , 5% אלכוהול.

אייסיס – פרי סטייל

בירה בסגנון חפשי - עם שמרי אייל והרבה כשות ,  6.2% אלכוהול.

אלכסנדר – 70

שיתוף פעולה שתחילתו ביוזמה של שגרירות גרמניה לכבוד חגיגות ה-70 למדינת ישראל וסופו בבירה שיוצרה ביחד עם מבשלת FAUST מגרמניה. FAUST היא ממבשלות הבירה הבודדות בגרמניה שעדין יוצרת בירה בשיטה המסורתית של DECOCTION MASH ולכן הבירה יוצרה בהתאם למסורת זו שיוצרת טעמי לתת לחמיים ועמוקים וטעימים. 5.7% אלכוהול.

אלכסנדר – אמברה

פרשנות על סגנון בירה כפרי, בלגי צרפתי, שכמעט עבר מן העולם – הסגנון נקרא Bière de Garde, בשנים האחרונות באירופה ובארה"ב חזרו לסגנון הזה, ומבשלות בוטיק רבות מציעות פרשנות אישית שלהן לסגנון. צבע הבירה ענברי ( ענברי בצרפתית = Ambrée ) והוא נובע משימוש בלתתים קלויים יותר המעניקים לבירה מלבד צבע אדמדם גם עושר טעמים וארומות.  5.7% אלכוהול.

אלכסנדר – בלאק

בירה עונתית במהדורה מוגבלת. בירת אייל בסגנון פורטר. זוהי בירה שחורה עם ברק אדום, ראש קצף בצבע קרם. ניחוחות של שוקולד מריר, אספרסו, פרי בשל ואדמת יער. בפה מתגלים טעמי שוקולד מריר, אספרסו, פירות מיובשים, גוף מלא וחלק, סיומת ארוכה בטעם קפה אלכוהולי. 7% אלכוהול. הושקה לראשונה בתערוכת BEERS 2011.