אייסיס – חיטה
בירת חיטה – ללא תבלינים ותוספות ,5.5% אלכוהול.
בירת חיטה – ללא תבלינים ותוספות ,5.5% אלכוהול.
בירה בהירה – צהובה חיוורת ומרירה, בקיץ מוגשת קפואה , 5% אלכוהול.
בירה בסגנון חפשי - עם שמרי אייל והרבה כשות , 6.2% אלכוהול.
אייל חיטה בלגית בתוספת שיבולת שועל וחליטת פירות. בהירה בצבע קש, לא מסוננת, פירותית, קלילה, קיצית ומרעננת. מכילה מגוון רחב של טעמי פירות הדר ופירות יער.4.7% אלכוהול.
סטאוט שיבולת שועל בתוספת דבש וטקילה. בירה כהה בתוספת שיבולת שועל שנותת לה סמיכות ומרקם קצף סמיך וטוב. הטעם מזכיר ניחוחות של שוקולד ציפורן ואלון. 6.3% אלכוהול.
שיתוף פעולה שתחילתו ביוזמה של שגרירות גרמניה לכבוד חגיגות ה-70 למדינת ישראל וסופו בבירה שיוצרה ביחד עם מבשלת FAUST מגרמניה. FAUST היא ממבשלות הבירה הבודדות בגרמניה שעדין יוצרת בירה בשיטה המסורתית של DECOCTION MASH ולכן הבירה יוצרה בהתאם למסורת זו שיוצרת טעמי לתת לחמיים ועמוקים וטעימים. 5.7% אלכוהול.
פרשנות על סגנון בירה כפרי, בלגי צרפתי, שכמעט עבר מן העולם – הסגנון נקרא Bière de Garde, בשנים האחרונות באירופה ובארה"ב חזרו לסגנון הזה, ומבשלות בוטיק רבות מציעות פרשנות אישית שלהן לסגנון. צבע הבירה ענברי ( ענברי בצרפתית = Ambrée ) והוא נובע משימוש בלתתים קלויים יותר המעניקים לבירה מלבד צבע אדמדם גם עושר טעמים וארומות. 5.7% אלכוהול.
לרגל שנת העשור לאלכסנדר הוציאה המבשלה את ה- Barley Wine (יין שעורה) - אחד מסגנונות הבירה הקדומים שהיה נפוץ באנגליה כבר במאה ה-15 ומהווה סוג של גשר בין עולם הבירה לעולם היין. מאפייני הסגנון הם אחוז אלכוהול גבוה, קשת טעמי המאלט בחזית עם מתיקות מובילה, גוף מלא ועומק טעמים. 11.2% אלכוהול.
בירה עונתית במהדורה מוגבלת. בירת אייל בסגנון פורטר. זוהי בירה שחורה עם ברק אדום, ראש קצף בצבע קרם. ניחוחות של שוקולד מריר, אספרסו, פרי בשל ואדמת יער. בפה מתגלים טעמי שוקולד מריר, אספרסו, פירות מיובשים, גוף מלא וחלק, סיומת ארוכה בטעם קפה אלכוהולי. 7% אלכוהול. הושקה לראשונה בתערוכת BEERS 2011.
אלכסנדר בלונד היא בירה ממשפחת ה- ALE והיא פרשנות שלנו על סגנון ה- Blonde הבלגי, עם עושר הטעמים והניחוחות, אך בהגשה יותר שתייה ופחות אלכוהולית המתאימה למזג האוויר והטמפרמנט הישראלי שלנו, ל- Blonde שלנו ניחוח פירותי ואיזון מדוייק בין מרירות הכשות למתיקות הלתת. 5.3% אלכוהול.