תוצאות חיפוש

נמצאו 17 בירות

מיקלר – Wood will fall down

קרש ייפול. איכשהו זה אומר שאני ממש עצבני ועומד להתפוצץ. ברלינר וויס - סגנון חמוץ שלפני 150 שנים היה הכי פופולרי בברלין. השלוק הראשון מוזר, השני מעניין ואח"כ ממכר. הבירה פריכה ומרעננת במיוחד ותוספת של מעט פסיפלורה מעניקה לחמיצות גוון טרופי עדין. 4.2% אלכוהול.

מיקלר – צ'יפוטלה פורטר

פורטר שחורה משחור ושמנונית, ארומת קפה וראש קצף בצבע מוקה, ולסיום עקצוץ חרפריף של צ'יפוטלה אמיתי. 6.6% אלכוהול.

קרלסברג

בירת לאגר קלאסית מהמבשלה המיתולוגית שהיא אחת האחראיות הגדולות על עיצוב הבירות בסגנון זה וזני השמרים המשמשים ליצורן. אחד המותגים הבין-לאומיים המפורסמים והנמכרים ביותר בעולם. 5% אלכוהול.

ג'ייקובסן – סאז בלונד

שמה מרמז לזן הכשות הצ'כי, הפרחוני והדומיננטי בה – סאז. הבירה מתובלת במיצוי של אנג'ליקה - צמח נורדי עתיק המעניק לה ארומות עשבוניות המזכירות ערער ומחטי אורן. היא מכילה קצת לתת קרמלי וסוכר מורכב ולא תסיס המשאירים לה גוף מלא יחסית לסגנון, ותוססת בעזרת שמרי אייל עם מאפיינים בלגים פירותיים בולטים. 7.1% אלכוהול.

ג'ייקובסן – סאז בלונד

שמה מרמז לזן הכשות הצ'כי, הפרחוני והדומיננטי בה – סאז. הבירה מתובלת במיצוי של אנג'ליקה - צמח נורדי עתיק המעניק לה ארומות עשבוניות המזכירות ערער ומחטי אורן. היא מכילה קצת לתת קרמלי וסוכר מורכב ולא תסיס המשאירים לה גוף מלא יחסית לסגנון, ותוססת בעזרת שמרי אייל עם מאפיינים בלגים פירותיים בולטים. 7.1% אלכוהול.

ג'ייקובסן – פייל אייל

בירת אייל המבוססת על הסגנון האנגלי הקלאסי, אבל עם יותר גוף ואלכוהול, ובתוספת טוויסט פרחוני בדמות זני כשות אציליים שמקורם באזור האלרטאו שבגרמניה. אחד מהזנים הוא פיתוח מיוחד של מבשלת ג'ייקובסן אחרי עבודת מחקר של עשרות שנים. בעלת ארומה פירותית מעודנת, עם ריחות וטעמים דבשיים נעימים ואיזון טוב בין מתיקות מאלטית ומרירות כשותית. 6.4% אלכוהול

ג'ייקובסן – פייל אייל

בירת אייל המבוססת על הסגנון האנגלי הקלאסי, אבל עם יותר גוף ואלכוהול, ובתוספת טוויסט פרחוני בדמות זני כשות אציליים שמקורם באזור האלרטאו שבגרמניה. אחד מהזנים הוא פיתוח מיוחד של מבשלת ג'ייקובסן אחרי עבודת מחקר של עשרות שנים. בעלת ארומה פירותית מעודנת, עם ריחות וטעמים דבשיים נעימים ואיזון טוב בין מתיקות מאלטית ומרירות כשותית. 6.4% אלכוהול