תוצאות חיפוש

נמצאו 123 בירות

בלג'יק – קריק

הקריק בלג'יק מבוסס על בירת חיטה זוכת פרסים, אשר בתום תהליך התסיסה הוסף לה מיץ מדובדבנים מובחרים ותוספת מזערית של עוד פירות יער וללא חומרים משמרים. המשקה בעל ראש הקצף העשיר נהנה מארומת דובדבן וטעמי פרי מרעננים לצד מאפייני בירת החיטה המעוננת (לא מסוננת), בעלת גוף בינוני אך עדין. מומלץ לשתות קר מאד. 3.5% אלכוהול.

ברבר

בירה חזקה בצבע דבש. מתוקה, פירותית ולא כבדה יחסית לעוצמתה. מיוצרת בשיטה מסורתית המשלבת טכניקות של בירות לאגר. מכילה דבש במתכון. 8% אלכוהול.

ברבר – בוק

גרסת החורף אשר מיוצרת בין אוקטובר לפברואר בלבד ומבוססת על המתכון המקורי. 8.5% אלכוהול.

ברוז' טריפל

הסוד של ברוג' טריפל הוא בהרכב הייחודי של תערובת "gruut" המכילה עשבי תיבול ותבלינים המשמשים להעשיר את הטעם והארומה שלה. בברוג', כל אחד אשר ייצר בירה חויב לרכוש את תערובת " gruut " מחנות התבלינים העירונית הידועה כ “gruuthuse” . יאן ואן ברוז" וצאצאיו אשר שינו את שמם בהמשך ל“gruuthuse” היו בעלי המונופול למכירת התבלינים הסודיים, דבר אשר נמשך עד המאה ה16. 8.7% אלכוהול.

בריגנד

"בריגנד" בשפה הפלמית משמעותו "לוחמי החופש" ומתכוון אל הפרטיזנים אשר נלחמו בכובש הצרפתי והכניעו אותו ביערות הסמוכים לעיירה אינגלמוסטר (אשר בה ממוקמת המבשלה) בשנת 1798. צבע זהוב, ראש קצף לבנבן. הבירה אינה עוברת תהליך סינון ועל כן הינה מעורפלת. הבסיס לבירה זו היא בירת חיטה אשר עוברת תסיסה שניה בבקבוק. 9% אלכוהול.

גולוואז – בלונד

שילוב טעמים של פירות ותבלינים , עם נוכחות מאוזנת. בעלת צבע זהב נוצץ ובועות עדינות. 6.3% אלכוהול.

גולוואז – ברון

בירה אשר החלו את הייצור שלה עוד בשנת 1858. בירה בלגית עם גוף מלא ועמוק, רמזים עדינים של קרמל ושוקולד. מתיקות עדינה ועקצוץ של מרירות קלילה בסיומת. בירה קטיפתית עם צבע ענברי עמוק. 8.1% אלכוהול.

גולוואז – פירות אדומים

בירה עם טעמי פירות אדומים טבעיים מרכז פרי ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים. בעלת צבע ארגמן עמוק וראש קצף וורוד ושמנתי. בירה קטיפתית ומרעננת עם מתיקות עדינה, חזקה מאוד אך מעודנת. 8.2% אלכוהול.

גורדון – גולד

בירה חזקה בצבע זהוב בהיר עם קצף עדין. ערבול של טעמים מיוחדים למרות חוזקה.  10% אלכוהול.