תוצאות חיפוש

נמצאו 174 בירות

סמיקלאוס – בריק

הבירה בילתה במשך חודש בחבית עץ אלון אשר שימשה ליישון שרדונה. בכל שנה נבחרת חבית אחרת לגירסת הבריק/ 14% אלכוהול.

פטרוס – פסיפלורה

תהיה זמינה בישראל בתערוכת בירס 2019 בלבד! מבוססת על הבירה החמוצה המיושנת של המבשלה, אליה מתווסף בשלבי היישון האחרונים, מיץ פסיפלורה טבעי. החיבור בין החמיצות והארומות של הבירה המיושנת, עם החמצמצות הפירותית של הפסיפלורה, מצליח לייצר בירה מורכבת מאוד, מאוזנת, קלה, שמשאירה אפטר טייסט ארוך במיוחד ורבדים מרתקים של טעמים על הלשון. 7.3% אלכוהול.

קופרברג – אגסים

סיידר הדגל של המבשלה, בבסיסו אגסים מותססים ומיץ טבעי. מומלץ להגיש על קרח. 4.5% אלכוהול.

קופרברג – פירות יער

מיצים של אוכמניות, פטל, תות, סמבוק ותפוח, טעם פירות היער מובהק. 4.5% אלכוהול.

קופרברג – תות מבעבע

הפרי האהוב במופע עוצמתי, עם רמת אלכוהול גבוהה יותר ובקבוק מהודר של 750 מ"ל שמחבר אותו לשולחן האוכל או למעמד חגיגי. 7% אלכוהול.

קופרברג – תות-ליים

שילוב של שני פירות מרעננים ומאוזנים על בסיס תפוחים מותססים. תות ליים הוא טעם מקורי, ורדרד בצבעו ומתקתק בטעמו. מומלץ להגיש על קרח. 4.5% אלכוהול.

קופרברג – תפוח עירום

הקלאסיקה של עולם הסיידר בגרסה מתקתקה ומעודנת. טעם התפוח נקי והמשקה יכול לשמש גם כבסיס לסיידר חם או לבישול במטבח. מומלץ להגיש על קרח. 4.5% אלכוהול.