תוצאות חיפוש

נמצאו 174 בירות

אגנברגר – סמיקלאוס

זוהי בירת הלאגר החזקה בעולם המיוצרת בכל שנה ביום אחד בלבד (6 בדצמבר) ועל כן מיובאת לארץ במהדורה עונתית ומוגבלת. הבירה מומלצת ליישון, לכן שנת הייצור מצוינת על גבי התווית. טעמה מתוק מאוד, מזכירה שוקולד, טופי, קרמל ופירות. נחשבת לבירת קינוח וגם מי שאינו חובב בירה יכול ליהנות ממנו כדז'יסטיף לארוחה טובה.  14% אלכוהול.

או'הנלונ'ס – טומס הארדי'ס אייל 2005

יין שעורה אדום-ערמוני בעל מורכבות מרהיבה. ניחוח של דומדמניות שהושרו תקופה ארוכה בפורט, מאלט קלוי, עישון דומה לכבוליות וכשות פירותית. בפה - כמו פורט. מעלה הרהורים על עוגה גנובה, ברנדי, בננה אפויה, סוכריות חמאה. עם הזמן יהפוך להיות יותר כמו יין. 11.7% אלכוהול.

אובולון – בירמיקס דובדבן

מתוך סדרת משקאות ייחודיים ומרעננים המבוססים על בירה ופירות. 2.5% אלכוהול.

אובולון – בירמיקס לימון

מתוך סדרת משקאות ייחודיים ומרעננים המבוססים על בירה ופירות 2.5% אלכוהול.

אובולון – בירמיקס פטל

מתוך סדרת משקאות ייחודיים ומרעננים המבוססים על בירה ופירות. 2.5% אלכוהול.

אובולון – בירמיקס רימון

מתוך סדרת משקאות ייחודיים ומרעננים המבוססים על בירה ופירות. 2.5% אלכוהול.

אובולון – פרימיום

בעלת טעמים מודגשים ומרירות נעימה. מלבד מהמרכיבים המסורתיים של הבירה מוסיפים בבירה זו גם אורז. אחת הבירות הידועות ביותר בזכות הטעם העדין והגוף הבינוני. 5.3% אלכוהול.

אישיגו – Rice Ale

בירת אורז בהירה ועדינה מזן האורז המשובח והיוקרתי - קוהינישיקארי. עדינה, פרחונית עם מרירות מלטפת. 5% אלכוהול.

אסטרייה דאם – אינדיט

אינדיט היא בלנד של בירת לאגר (כ 70%) ובירת חיטה (30%) המתובלת בקליפת תפוז, כוסברה וליקריץ', המעכירה מעט את המשקה החלק והמורכב. זוהי בירה בעלת ארומה פירותית ופרחונית, וטעמי תבלין המתאימים לרוב סגנונות המטבח. 4.8% אלכוהול.

אסטרייה דאם – דאורה

בירה ללא גלוטן עטורת פרסים העשויה משעורה (מאלט, ולא תחליף). כאשר בתהליך מיוחד מפרקים את הגלוטן מתחת ל- 6ppm (בעוד ההגבלה לטובת אישור לענייני צליאק היא 20ppm). כל חבית היוצאת לשוק נבדקת ומפוקחת על ידי מספר ארגוני בריאות, מזון ומשקאות ספרדיים ובינלאומיים. 5.4% אלכוהול.