תוצאות חיפוש

נמצאו 141 בירות

אובולון – זיגולבסקוי

בירה בהירה מפוארת של התקופה הסובייטית (מאז 1980), המתכון שהיה פופולרי בכל מדינות ברית המועצות. 4.2% אלכוהול.

אובולון – ללא אלכוהול

בירת פרמיום המיוצרת ממאלט שעורה מיוחדת, כשות עם ניחוח ארומטי עדין ומים ממקור היורה. לבירה טעם נעים הודות לטכנולוגיית יצור מיוחדת. 0.5% אלכוהול.

אוק אנד אש – פייל אייל שיפון

הגרסה האמריקאית של הפייל אייל האנגלי הקלסי. שיפון עם נוכחות הופ אמריקנית אינטנסיבית להפליא, נגיעות של אשכולית, אורן, ואננס שמאוזן בדיוק עם טעם אלון מורגש וממזג את הכשות בשכבת ווניל וקוקוס קלוי בכדי ליצור תחושה טרופית רכה.  5.5% אלכוהול.

אינס אנד גון – לאגר

בירה מיוצרת מרכיבים איכותיים בתוספת שיבולת שועל איכותית שיש בה מרכיבי בריאות חיוניים . טעם עדין ומרענן במיוחד. 4.6% אלכוהול.

אלכסנדר – 70

שיתוף פעולה שתחילתו ביוזמה של שגרירות גרמניה לכבוד חגיגות ה-70 למדינת ישראל וסופו בבירה שיוצרה ביחד עם מבשלת FAUST מגרמניה. FAUST היא ממבשלות הבירה הבודדות בגרמניה שעדין יוצרת בירה בשיטה המסורתית של DECOCTION MASH ולכן הבירה יוצרה בהתאם למסורת זו שיוצרת טעמי לתת לחמיים ועמוקים וטעימים. 5.7% אלכוהול.

אלכסנדר – בארלי ווין

לרגל שנת העשור לאלכסנדר הוציאה המבשלה את ה- Barley Wine (יין שעורה) - אחד מסגנונות הבירה הקדומים שהיה נפוץ באנגליה כבר במאה ה-15 ומהווה סוג של גשר בין עולם הבירה לעולם היין. מאפייני הסגנון הם אחוז אלכוהול גבוה, קשת טעמי המאלט בחזית עם מתיקות מובילה, גוף מלא ועומק טעמים. 11.2% אלכוהול.

אלמברה רזרבה 1925

בירת לאגר פרימיום המיוצרת בסטנדרטים הגבוהים ביותר על פי המתכון המקורי מ- 1925 מעוטרת בפרסים בינלאומיים. 6.4% אלכוהול.

אנטוניאנה – אלטינטה פייל לאגר

הבירה נקראת על שם הרחוב אלטינטה אשר בימי השלטון הרומאי היה הרחוב המקשר בין העיר פאדובה לנמל הסמוך “אלטינו” . הנמל היה למעשה השער למשלוח כל חומרי הגלם בעלי הארומה המיוחדת של האזור. בירה מיוחדת בטעם עשיר המתאימה בעיקר למאכלי דגים- מרקים ובשרים על האש. 5.2% אלכוהול.