תוצאות חיפוש

נמצאו 105 בירות

אלכסנדר – עוטף עזה

אלפי דונמים של שדות חיטה הוצתו בעוטף עזה בקיץ 2018 ונזקים עצומים נגרמו למגדלי החיטה מהדרום, אז החלטנו לתמוך בהם ולייצר בירה במהדורה מיוחדת עם החיטה שלהם. כל הרווחים יתרמו לחקלאים. 5% אלכוהול.

ארדינגר – בהירה

בירת חיטה איכותית כמיטב המסורת הבאווארית. תהליך הייצור כולל שתי תסיסות, כשהתסיסה השנייה נעשית בתוך הבקבוקים או החביות על פי השיטה המקובלת בייצור שמפנייה. העננות נוצרת על ידי העשרת שמרי הבירה. 5.3% אלכוהול.

ארדינגר – כהה

הגרסה הכהה של בירת החיטה הבווארית (מהעיר ארדינג) היא בירה מורכבת ומעודנת, בעלת גוף, קצף בגוון מוקה, איזון בין מתקתקות ומרירות עדינה וארומות של קלייה עדינה. 5.6% אלכוהול.

ארדינגר – ללא אלכוהול

ארדינגר ללא אלכוהול (0.4%) היא בירת חיטה לכל דבר השומרת על מאפייני הז'אנר- על הגוף, הטעמים הפירותיים ועל ראש הקצף הלבן הנותן את השם לסגנון - וויסביר. בירה ללא אלכוהול מתאימה לשתייה בסיטואציות שונות: לפני נהיגה, באמצע העבודה, לנשים בהריון ובשילוב עם ספורט!

ארקובראו – חיטה

בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום, עם טעם אופייני וייחודי של שמרי בירה משובחים, מעודנת, פירותית, ארומטית ובעלת תסיסה מודגשת. 5.3% אלכוהול.

ארקובראו – חיטה כהה

בירת חיטה כהה באיכות פרימיום, מיוצרת על-פי מתכון עתיק ומסורתי, מעודנת, מעוננת ועם טעם מאלט מודגש.. 5.3% אלכוהול.

ארקובראו – חיטה קלה

בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום, מופחתת אלכוהול, פירותית ומרעננת. 2.9% אלכוהול.

ארקובראו – ללא אלכוהול

בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום ללא אלכוהול, עם טעמים של בירת חיטה טיפוסית, עשירה בוויטמינים ומינרלים, מרווה ודלת קלוריות. 0.5% אלכוהול.

באפיטס בלאנש

באפטיס בלאנש היא בירה בסגנון חיטה בלגית - בירה בהירה, קלילה ומרווה עם טעמים מרעננים - חמצמצות קלה, מתקתקות עדינה ורמז לתיבול הקלאסי של סגנון זה - קליפות תפוז וגרעיני כוסברה. 5% אלכוהול.

בירבזאר – וויטני

חיטה בווארית מרווה, יבשה וחמצמצה. ארומות של בננה וציפורן. ראש קצף עשיר ומלא. 5% אלכוהול.