תוצאות חיפוש

נמצאו 155 בירות

מונגוזו – ללא גלוטן

בירה אורגנית ללא גלוטן. "Mongozo" היא החברה הראשונה בעולם הבירה, שהתחילה לייצר שילוב מוצרים אורגניים ללא גלוטן. ב2010 מעבדות החברה הגיעו לתוצאה המאפשרת יצור בירת פרמיום, שהיא "Gluten free" ומתהדרת בסימן הבין לאומי "FAIRTRAIDE". כ -5% אלכוהול.

מונגוזו – קוקוס

בירה מיוחדת, אקזוטית ומתוקה המכילה חיטה, שעורה, סוכר וקוקוס אורגני. מבוססת על מתכון אפריקאי ושיטת בישול בירה מסורתית. 3.6% אלכוהול.

מיידן – ללא גלוטן

בירת מידן עשויה מלתת כוסמת וקינואה אורגניות ודבש. מיועדת לאלו הנמנעים מגלוטן. הבירה עוברת מספר בדיקות בכדי לוודא כי היא מכילה פחות מ-10 ppm גלוטן. 5.2% אלכוהול.

ניו גריסט (בירה ללא גלוטן)

בירה ייחודית ללא גלוטן. הכי דומה לאייל קלילה ונעימה לשתיה. עשויה מאורז וסורגום. 5.7% אלכוהול

סט. לואיס – פרימיום אפרסק

בירת למביק מסורתית בתוספת מיץ טבעי של אפרסקים טריים. בעלת גוון כתום יפהפה וטעמים חמצמצים-מתקתקים פירותיים ונעימים. אפריטיפית וקלילה. 2.6% אלכוהול.

סיידאפקט – אדום

סיידר תפוחים מוגז - 4% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם. כל אלה מביאים את משקה הפיתוי האולטימטיבי "sideffect" סיידר תפוחים מוגז ואלכוהולי.

סיידאפקט – ירוק

סיידר תפוחים מוגז - 6% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם.

פולר'ס – האני דיו

בירת דבש אורגנית. זוהי בירת זהובה, קלילה ומרעננת בתוספת דבש. הבירה שומרת גם על אופייה האנגלי המעודן המורגש בטעמי הכשות והמאלט האופייניים. זוהי בירה שיכולה לקרב גם כאלה שאינם שותים בירה למשקה. האני דיו היא בירת האייל האורגנית המובילה בבריטניה. 5% אלכוהול.