תוצאות חיפוש

נמצאו 148 בירות

סיידאפקט – אדום

סיידר תפוחים מוגז - 4% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם. כל אלה מביאים את משקה הפיתוי האולטימטיבי "sideffect" סיידר תפוחים מוגז ואלכוהולי.

סיידאפקט – ירוק

סיידר תפוחים מוגז - 6% אלכוהול. זה מתחיל במטעי התפוחים הנטועים במיקום אופטימלי לגידול הזנים הטובים ביותר של התפוחים בפסגות הרי הגליל והגולן, בגובה של 1000 מ', עם האקלים הקר והקרקע הפורייה. אל מה שהטבע העניק מצטרף ידע, מקצועיות ומסורת רבת שנים שנלמדו ממבשלות הסיידר המובילות בעולם.

פולר'ס – האני דיו

בירת דבש אורגנית. זוהי בירת זהובה, קלילה ומרעננת בתוספת דבש. הבירה שומרת גם על אופייה האנגלי המעודן המורגש בטעמי הכשות והמאלט האופייניים. זוהי בירה שיכולה לקרב גם כאלה שאינם שותים בירה למשקה. האני דיו היא בירת האייל האורגנית המובילה בבריטניה. 5% אלכוהול.

פלוריס – מנגו

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת מנגו 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – פטל

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת פטל 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – פסיפלורה

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת פסיפלורה 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – קריק

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת דובדבנים חמוצים 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות . 3.6% אלכוהול.

פלוריס – תפוח עץ

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת תפוח עץ 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול