תוצאות חיפוש

נמצאו 123 בירות

מונגוזו – ללא גלוטן

בירה אורגנית ללא גלוטן. "Mongozo" היא החברה הראשונה בעולם הבירה, שהתחילה לייצר שילוב מוצרים אורגניים ללא גלוטן. ב2010 מעבדות החברה הגיעו לתוצאה המאפשרת יצור בירת פרמיום, שהיא "Gluten free" ומתהדרת בסימן הבין לאומי "FAIRTRAIDE". כ -5% אלכוהול.

מונגוזו – קוקוס

בירה מיוחדת, אקזוטית ומתוקה המכילה חיטה, שעורה, סוכר וקוקוס אורגני. מבוססת על מתכון אפריקאי ושיטת בישול בירה מסורתית. 3.6% אלכוהול.

מרדסו – ברון

בירה זו נוצרה ע"י אב במנזר כבירה כהה ומיוחדת לתקופת החגים, בעלת ראש קצף קרמי, ניחוח קרמלי-פרחוני, טעמים מרומזים של שוקולד וטופי וסיומת ארוכה. 8% אלכוהול.

סט. לואיס – פרימיום אפרסק

בירת למביק מסורתית בתוספת מיץ טבעי של אפרסקים טריים. בעלת גוון כתום יפהפה וטעמים חמצמצים-מתקתקים פירותיים ונעימים. אפריטיפית וקלילה. 2.6% אלכוהול.

סט. לואיס – פרימיום פטל

בירת למביק מסורתית בתוספת מיץ טבעי של פירות יער טריים. בעלת גוון אדום-סגול יפהפה וטעמים חמצמצים-מתקתקים פירותיים ונעימים. אפריטיפית וקלילה. 2.8% אלכוהול.

פלוריס – חיטה

בירת חיטה מעורפלת בסגנון בלגי, מתובלת בגרגירי כוסברה ומועשרות בעשבים ותוספי טעם טבעיים. 5% אלכוהול.

פלוריס – מנגו

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת מנגו 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – פטל

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת פטל 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.

פלוריס – פסיפלורה

בירת חיטה בסגנון בלגי בתוספת פסיפלורה 30%. זהו סגנון בלגי מסורתי אשר לטובת הכנתו משתמשת המבשלה בבירת החיטה שלה כבסיס לבירת פירות. 3.6% אלכוהול.