תוצאות חיפוש

נמצאו 123 בירות

בל-וויו – קריק

בירת Belle-Vue Kriek מיוצרת ע"י המסת דובדבנים טריים בבירת הלמביק, פעולה אשר גורמת לתסיסה נוספת של הבירה ומעניקה לה גוון אדום-בורדו וטעם מתוק, פירותי ומרענן. Belle-Vue Kriek נמזגת בטמפרטורה של 2 עד 3 מעלות. 4.1% אלכוהול.

דה הלווה מאן – ברוז' זוט

זהובה ובעלת מרקם עשיר עם נגיעה פירותית עדינה. המתכון עתיק היומין מכיל ארבעה סוגי לתת ושני סוגי כשות שנבחרו בקפידה. הבירה מתיישנת יפה ויש שנוהגים לשמור כמה בקבוקים במרתף היין . 6% אלכוהול.

דה הלווה מאן – ברוז' זוט דאבל

גרסה כהה וחזקה יותר של הברוז' זוט. מכילה שישה סוגי לתת. שילוב של טעמים חזקים ומרקם עדין. בעלת אורך חיי מדף ארוך מהמקובל ומלווה בהתבגרות איטית ומיוחדת. השימוש יוצא הדופן בכשות מוביל לשילוב טעמים בין מרירות עדינה לבין מתקתקות עזה. 7.5% אלכוהול.

דה הלווה מאן – סטרפה הנדריק טריפל

טריפל אייל בטעם בטעם מריר-מתקתק. התערובת מכילה שישה סוגי לתת בתסיסה עילית, מספר סוגי כשות איכותיים וכרמל. הבירה יוצרה במקור בשנת 1881 לכבוד הנדריק הקדוש. 9% אלכוהול.

דובל – סינגל

בירת הפרימיום המוערכת, בגרסת החבית. צבעה זהוב והיא בעלת קצף קרמי. הבירה עוברת תסיסה שנייה בחבית ובדומה לטריפל הופ המיוחדת, מוסיפים לה כשות טרייה המעניקה לה ארומה פרחונית נפלאה. לבירה סיומת ארוכה והיא מרווה ומרעננת. 6.8% אלכוהול.

וודט – חיטה

בירת חיטה בלגית המתובלת בקליפות תפוזים מסוג קורסאו וגרגירי כוסברה ומוגזת בשיטת תסיסה שנייה בבקבוק. בהירה מעוננת, מרעננת, בעלת גוף קליל ומוגזת בצורה עדינה ביותר. לבירה סיומת מתקתקה וארומה פרחונית והדרית מובחנת. 4.7% אלכוהול.

ווסטמלה – דאבל

בירת דאבל טראפיסטית כהה בעלת גוף מלא, ראש קצף סמיך ויציב וטעמים קרמליים מתקתקים. עוברת תסיסה שנייה בבקבוק. 7% אלכוהול.

ווסטמלה – טריפל

בירת אייל כהה עשירה ומורכבת עם ראש בצבע קרם. בעלת טעם פירותי עם סיומת טיפה מרירה. 9.5% אלכוהול.

ליפמנס – קווה

ליפמנס קווה – ברוט: בירת קריק זו מבוססת על ערבוב של כמה בירות מהמובחרות של המבשלה ומכמות גדולה של דובדבנים בשלים המוספים לבירה ומושרים בה במשך שנה תמימה. התוצאה היא בירה עשירה במורכבותה בעלת צבע אדום כהה, המציגה מתקתקות פירותית, חמצמצות מרעננת, גוף מלא וסיומת ארוכה של דובדבנים בשלים. נמכר בבקבוקים בנפח 375 מ"ל במהדורה עונתית ומוגבלת. 6% אלכוהול.

מונגוזו – בננה

בירה מיוחדת, אקזוטית ומתוקה המכילה חיטה, שעורה, סוכר ובננות אורגניות. מבוססת על מתכון אפריקאי ושיטת בישול בירה מסורתית. 4.8% אלכוהול.