ארדינגר – בהירה
בירת חיטה איכותית כמיטב המסורת הבאווארית. תהליך הייצור כולל שתי תסיסות, כשהתסיסה השנייה נעשית בתוך הבקבוקים או החביות על פי השיטה המקובלת בייצור שמפנייה. העננות נוצרת על ידי העשרת שמרי הבירה. 5.3% אלכוהול.
בירת חיטה איכותית כמיטב המסורת הבאווארית. תהליך הייצור כולל שתי תסיסות, כשהתסיסה השנייה נעשית בתוך הבקבוקים או החביות על פי השיטה המקובלת בייצור שמפנייה. העננות נוצרת על ידי העשרת שמרי הבירה. 5.3% אלכוהול.
הגרסה הכהה של בירת החיטה הבווארית (מהעיר ארדינג) היא בירה מורכבת ומעודנת, בעלת גוף, קצף בגוון מוקה, איזון בין מתקתקות ומרירות עדינה וארומות של קלייה עדינה. 5.6% אלכוהול.
ארדינגר ללא אלכוהול (0.4%) היא בירת חיטה לכל דבר השומרת על מאפייני הז'אנר- על הגוף, הטעמים הפירותיים ועל ראש הקצף הלבן הנותן את השם לסגנון - וויסביר. בירה ללא אלכוהול מתאימה לשתייה בסיטואציות שונות: לפני נהיגה, באמצע העבודה, לנשים בהריון ובשילוב עם ספורט!
סגנון דאבל בוק - בה משתמשים בכמות כפולה של לתת חיטה ולתת שעורה כהים, העוברים אף הם תסיסה שנייה. הייחודיות של פיקנטוס היא שאיננה מתוקה כמו שאר מוצרי סגנון הדאבל בוק. בזמן המזיגה, יש לנענע את הבקבוק, פעולה זו תערבב את שאריות השמרים השקועים עם הבירה- שמרים אלו חיוניים לטעם ולארומה של הבירה. 7.3% אלכוהול.
בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום, עם טעם אופייני וייחודי של שמרי בירה משובחים, מעודנת, פירותית, ארומטית ובעלת תסיסה מודגשת. 5.3% אלכוהול.
בירת חיטה כהה באיכות פרימיום, מיוצרת על-פי מתכון עתיק ומסורתי, מעודנת, מעוננת ועם טעם מאלט מודגש.. 5.3% אלכוהול.
בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום, מופחתת אלכוהול, פירותית ומרעננת. 2.9% אלכוהול.
בירת חיטה בהירה באיכות פרימיום ללא אלכוהול, עם טעמים של בירת חיטה טיפוסית, עשירה בוויטמינים ומינרלים, מרווה ודלת קלוריות. 0.5% אלכוהול.
בירה המיוצרת על פי המתכון הקפדני עם הרכיבים האיכותיים ביותר ובעלת מרירות עדינה. 4.8% אלכוהול.
זוהי בירה המיוצרת על פי המתכון הקפדני עם הרכיבים האיכותיים ביותר והיא בעלת טעם מיוחד עם מרירות עדינה וללא אלכוהול.