תוצאות חיפוש

נמצאו 174 בירות

פטרוס – פסיפלורה

תהיה זמינה בישראל בתערוכת בירס 2019 בלבד! מבוססת על הבירה החמוצה המיושנת של המבשלה, אליה מתווסף בשלבי היישון האחרונים, מיץ פסיפלורה טבעי. החיבור בין החמיצות והארומות של הבירה המיושנת, עם החמצמצות הפירותית של הפסיפלורה, מצליח לייצר בירה מורכבת מאוד, מאוזנת, קלה, שמשאירה אפטר טייסט ארוך במיוחד ורבדים מרתקים של טעמים על הלשון. 7.3% אלכוהול.

שפירא – סאוור

מהדורה מוגבלת ואביבית בהשקה בתערוכת BEERS 2019. בירה בסגנון Sour, חזקה אך מפתיעה בקלילותה, טעם חמצמץ מרענן וארומות של אגס ופירות עץ.  מזכירה מעין שילוב בין סיידר תפוחים ויין לבן יבש. 8.5% אלכוהול.

Apps – Cherry

משקה קליל ומרענן, מיוצר מ- 100% תפוחים טבעי, וברקע חמיצות מעודנת של דובדבנים. 5.9% אלכוהול.

Apps – Classic

מיוצר מ- 100% מיץ תפוחים טבעי הנסחט מזנים שונים של תפוחים. מיוצר בתסיסה טבעית בלבד. ארומה של תפוח ירוק עם מתיקות עדינה, צבע זהוב ובעבוע עדין. 5.9% אלכוהול.

Apps – Pear

מיוצר מ- 100% תפוחים טבעים בתסיסה טבעית. בתוספת טעמים של אגסי דבש לאוהבי המתיקות.

WHY NOT – קוקטייל אשכוליות

קוקטייל מבוסס בירה המכיל: אשכולית ורודה, לימון, ערער, אשכוליות. 5% אלכוהול.  

WHY NOT – קוקטייל פטל ורדים

קוקטייל על בסיס בירה המכיל: פטל, מי ורדים, גזר שחור, לימון, תפוחים 4.8% כוהל.

א.לה קוק – קריק

בירה אדמדמה וקלילה, המיוצרת עם 15% מיץ דובדבנים טבעי. לבירה טעם מובהק של דובדבנים, המעניק לה שילוב נהדר של מתיקות וחמצמצות‫.‬ משקה מרווה ומרענן עם טעם של עוד. 4.5% אלכוהול.

אגנברגר – אורבוק 23

מתיישנת כתשעה חודשים ומכונה "הקוניאק של הבירות", שם המרמז על מורכבותה ואיכותה. צבעה זהוב-ענברי, בעלת ניחוח לתת ופירות בשלים וגוף המציג איזון בין מתקתקות למרירות כשותית עדינה. המספר 23 על-גבי התווית מציין את צפיפות הסוכר הגבוהה והחריגה בתירוש הבירה, לפני התסיסה. 9.6% אלכוהול.