תוצאות חיפוש

נמצאו 7 בירות

דספרדוס

שילוב של בירת לאגר קלילה ונהדרת, בתוספת טקילה ועם סיומת לימונית. 5.9% אלכוהול.

דופון – סיידר בושה

לסיידר ארומות מורכבות של תפוחים, ונגיעות של שמרים ואדמה. בפה טעמי הפרי דומיננטיים: תפוחים ופירות הדר. בעבוע אינטנסיבי ביחס לסיידר, וסיומת קלילה ונעימה. סיידר נקי רענן ואלגנטי ביותר. 5% אלכוהול.

דופון – סיידר רזרבה

מיושן כחצי שנה בחביות קלבדוס משומשות. באף ארומות בשלות של תפוחים, קרמל ושמרים. החך מלא, עגול ורך, והסיומת ארוכה. סיידר בעל מורכבות ועידון יוצאי דופן ותוחלת חיים ארוכה מאוד. 7% אלכוהול.

דופון – קווה קולט

מוצר ייחודי לבית דופון. סיידר המיוצר בשיטה המסורתית של תסיסה שנייה בבקבוק (Methode Champenoise) ונקרא על שם אימו של אטיין. באף לסיידר ארומות טריות ורעננות של תפוחים ירוקים, שמרים ופרי הדר. בחך לסיידר רעננות וחדות יוצאי דופן, לצד בועות קטנות ומוס יציב. 7.5% אלכוהול.

הואט – סיידר ברוט

הסיידר Brut כשמו כן הוא - יבש. רמת המתיקות הנמוכה חושפת קשת טעמים רחבה ומעודנת. חוקי ה AOC אינם מאפשרים לסיידר להיות מבוקבק תחת תווית Pays d'Auge למרות שמקור חומר הגלם במטעי התפוחים של האזור. מסורת פוגשת חדשנות לפי הואט. 4.5% אלכוהול.

הואט – פאי ד'אוז'

סיידר ה Pays d'Auge עומד בקריטריונים של ה AOC. בעל רמת מתיקות האופיינית לסיידר של נורמנדי, בעל טעמים חזקים ותבלון עמוק. סיידר בסגנון מסורתי. עשיר בניחוחות וטעמים מקומיים. 4.5% אלכוהול.

הואט – פוארה (סיידר אגסים)

פוארה הינו שמו של סיידר האגסים הצרפתי (הידוע בכינויו "פרי" בבריטניה). הסיידר מפגין קשת של ריחות וטעמים קלים ורעננים, בעל חומציות גבוהה ביחס לסיידר התפוחים. סיידר רענן ופשוט המתאים כמו כפפה לקיץ הישראלי. 2% אלכוהול.