תוצאות חיפוש

נמצאו 334 בירות

אלכסנדר – בארלי ווין

לרגל שנת העשור לאלכסנדר הוציאה המבשלה את ה- Barley Wine (יין שעורה) - אחד מסגנונות הבירה הקדומים שהיה נפוץ באנגליה כבר במאה ה-15 ומהווה סוג של גשר בין עולם הבירה לעולם היין. מאפייני הסגנון הם אחוז אלכוהול גבוה, קשת טעמי המאלט בחזית עם מתיקות מובילה, גוף מלא ועומק טעמים. 11.2% אלכוהול.

אלכסנדר – עוטף עזה

אלפי דונמים של שדות חיטה הוצתו בעוטף עזה בקיץ 2018 ונזקים עצומים נגרמו למגדלי החיטה מהדרום, אז החלטנו לתמוך בהם ולייצר בירה במהדורה מיוחדת עם החיטה שלהם. כל הרווחים יתרמו לחקלאים. 5% אלכוהול.

גיבורי על – Smash

בירת גיבורי על משיקה ב-Beers 2019 את הגיבור החדש שלה: SMASH מדובר ב- IPA סינגל מאלט שיש בה רק סוג אחד בלבד של לתת וסוג אחד בלבד של כשות. בירה עוצמתית עם ארומה כשותית לצד מרירות נוכחת. 6% אלכוהול.

הדובים – Love Ale

בירת אהבה שיוצרה כהזדהות עם המאבק הלהט״בי לשוויון אזרחי ושויון בכלל. בירה ארומטית, אדמדמה, קצת מתקתקה וקצת מרירה (כמו אהבה) ובעיקר - מתאימה לכל מי שאוהב בירה. 5.5% אלכוהול.

הדובים – אש

אש היא אחת מהבירות המיתולוגיות של הדובים, שחוזרת לבמה אחרי כמה שנים של היעדרות, במיוחד לתערוכת ׳בירס 2019׳. פייל אייל בסגנון אמריקאי - שבתהליך התסיסה שלה מוסיפים לה פלפלי שאטה קטנים, במינון מדויק שיעקצו אבל שלא ישתלטו על הטעמים הכשותיים. 4.7% אלכוהול.

הדובים – בלאק אאוט

בירה שחורה, מרירה וקלויה. סטאוט קלאסית, עם רמת אלכוהול רגועה, גוף בינוני, קלה לשתיה והולכת נהדר לצד אוכל טוב. 4.5% אלכוהול.

מיקלר גרין גולד

בירה בסגנון IPA, מרירות אסרטיבית, מאוזנת בשדרת מאלט עמוקה ומאזנת, גוף חלק ומלא ואפטרטייסט ארוך ונעים. אלכוהול % 6.8

נגב – IPA

מתאימה לאלו העושים את צעדיהם הראשונים בעולם ה-IPA. מחברת בין שני עולמות, מצד אחד לבירה מאפיינים של סגנון IPA אנגלי קלאסי עם טעמי לתת קרמליים ואחוז אלכוהול מתון. ומצד שני, שימוש בזני כשות אמריקאים עוצמתיים המעניקים לבירה טעם וארומה פירותיים ועשבוניים המוכרים מסגנון ה-IPA האמריקאי. 5.8% אלכוהול.

נצרת – בראון אייל

בירת בראון אייל אנגלי המאופיינת בטעמי וארומות קפה שוקולד הנובעים מלתת שוקולד שמתווסף בשלב המאשינג. הבירה במרירות ומתיקות בינוניים והיא נעימה וקלילה. 4% אלכוהול.

שבט – Ice Mann

בירת הלס לאגר בהירה עם איזון מעודן של כשות ולתת. ההתססה וההבשלה שלה נעשות בטמפרטורות קרות מאוד ולמשך תקופת זמן ארוכה מאוד, מה שמאפשר לבירה להיות מאוזנת וחלקה. 5.2% אלכוהול.