תוצאות חיפוש

נמצאו 13 בירות

או'הארס – אייריש סטאוט

סטאוט אירי בעל גוף קרמי מלא וחלק. צבעו שחור ולראשו קצף סמיך בגוון מוקה. כשות הסטאוט המסורתי והשעורה הקלויה מעניקים סיומת מרירה לצד ארומות עשירות של קפה. הבירה זכתה בשנת 2000 במדלית זהב יוקרתית ובתואר "סטאוט מספר 1 בעולם" בתחרות בינלאומית שנתית המתקיימת מאז 1886. 4.3% אלכוהול.

או'הארס – אייריש פייל אייל

הגרסה האירית לאיילים הבריטיים. צבעה זהוב עמוק והיא בעלת גוף קל ומרענן. טעמי הלתת העדינים מלווים בניחוחות של הדרים וסיומת מרירה אך מאוזנת. 5.2% אלכוהול.

או'הארס – אייריש רד

אייל אירי אדמוני (Irish red ale) המשלב טעמים פירותיים עם טעמי מאלט עדינים. לבירה גוף בינוני, ראש קצף לבן וסיומת מאוזנת של מאלט קלוי ומקורמל עם מרירות כשותית קלה. 4.3% אלכוהול.

או'הארס – לין פוליין

פירוש השם מגאלית הוא סטאוט בעל גוף מלא! על מאפייני הסטאוט הקלאסיים מתווספת ארומה עשירה וסיומת מעושנת קלות. 6% אלכוהול.

גינס

בירת הסטאוט האירית המובילה בעולם שבעצם יצרה והגדירה את סגנון הסטאוט האירי היבש. נמזגת מחבית בעזרת גז חנקן המעניק לה מרקם קרמי. 4.2% אלכוהול.

מאגנרס – אגסים

סיידר האגסים, המכונה בעולם פרי (perry), הוא משקה אלגנטי, עדין ומרענן. תהליך הכנתו כמעט זהה לזה של התפוחים, אלא שכאן ממתינים האגסים על הקרקע להבשלתם המלאה ולאחר סחיטתם ינוחו לטובת בריחת הטאנינים. מכאן והלאה, התהליך זהה. 4.5% אלכוהול.

מאגנרס – פירות יער

תערובת פירות יער המשולבת בסיידר התפוחים של המבשלה. 4.5% אלכוהול.

מאגנרס – תפוחים

סיידר תפוחים אירי מסורתי. לייצורו משתמשים ב-17 סוגי תפוחים שונים אשר כל זן תורם את אופיו - מתיקות, חמיצות, מרירות וכו'. אלו עוברים תסיסה איטית (כחודשיים) ע"י שמרי בר טבעיים. מאגנרס הוא משקה פירותי ומרענן אשר מומלץ לשתות קר מאד ואף עם מספר קוביות קרח. 4.5% אלכוהול.

מרפי'ס – אייריש סטאוט

נמזגת מחבית בעזרת גז חנקן המעניק לה מיגוז שהוא כמעט ולא מורגש, קצף קטיפתי, סמיך ואיתן ולבירה תחושת סמיכות אופיינית. מרפי'ס פחות מרירה ופחות כבדה מבירות סטאוט איריות אחרות ונחשבת לסטאוט מתקתק וקליל יותר. המאפיין הבולט של מרפי'ס הוא החלקות שלה.  4% אלכוהול.

מרפי'ס – אייריש רד

בירה אירית אדמדמה העשויה באופן מסורתי מבלנד של מספר סוגי לתת ומספר סוגי כשות. צבעה אדמוני, היא מאופיינת בטעמי לתת מודגשים, ארומות קרמל, אדמה ובעלת גוף. בירה שהיתה בעברה אייל אירי אדום, אך כיום מיוצרת כבירת לאגר. זמינה בארץ בחביות בלבד מאז 2004. 5% אלכוהול.