תוצאות חיפוש

נמצאו 16 בירות

סמיקלאוס – בריק

הבירה בילתה במשך חודש בחבית עץ אלון אשר שימשה ליישון שרדונה. בכל שנה נבחרת חבית אחרת לגירסת הבריק/ 14% אלכוהול.

אגנברגר – אורבוק 23

מתיישנת כתשעה חודשים ומכונה "הקוניאק של הבירות", שם המרמז על מורכבותה ואיכותה. צבעה זהוב-ענברי, בעלת ניחוח לתת ופירות בשלים וגוף המציג איזון בין מתקתקות למרירות כשותית עדינה. המספר 23 על-גבי התווית מציין את צפיפות הסוכר הגבוהה והחריגה בתירוש הבירה, לפני התסיסה. 9.6% אלכוהול.

אגנברגר – סמיקלאוס

זוהי בירת הלאגר החזקה בעולם המיוצרת בכל שנה ביום אחד בלבד (6 בדצמבר) ועל כן מיובאת לארץ במהדורה עונתית ומוגבלת. הבירה מומלצת ליישון, לכן שנת הייצור מצוינת על גבי התווית. טעמה מתוק מאוד, מזכירה שוקולד, טופי, קרמל ופירות. נחשבת לבירת קינוח וגם מי שאינו חובב בירה יכול ליהנות ממנו כדז'יסטיף לארוחה טובה.  14% אלכוהול.

אדלווייס – סנופרש

בירת חיטה בהירה ומעורפלת בסגנון גרמני בתוספת תמציות טעם של עשבי תיבול יחודיים מהרי האלפים. קלילה, פירותית ומרעננת מאוד.  5% אלכוהול.

גוסר

בירת לאגר בהירה, נעימה וכה פופולרית באוסטריה, עד כדי כך ששמה הוא כמעט בגדר מילה נרדפת לבירה. מיוצרת במבשלה בעלת שורשים מראשית ימי הביניים. 5.2% אלכוהול.

גוסר – כהה

בירת לאגר כהה, מתקתקה וקלה עם טעמים בולטים של קרמל, סוכר חום וקקאו. פופולרית מאוד באוסטריה שם היא מיוצרת במבשלה בעלת שורשים מראשית ימי הביניים. 4.2% אלכוהול.

סמיקלאוס – הלס

גרסה שבבסיסה בירת HELLES גרמנית, לתתים בהירים אשר בתהליך התסיסה מייצרים גוון ארומתי ייחודי. 14% אלכוהול.

שטיגל – גולדבראו

בירת לאגר בהירה, צלולה וקלה בסגנון פילזנר. הגולדבראו היא בירה יבשה, עם מרירות מאופקת וארומות פרחוניות עדינות האופייניות לסגנון. 4.9% אלכוהול.

שטיגל – וויס

בירת חיטה קלאסית בסגנון גרמני, הפופולרי כל כך בישראל. בירה מעוננת בצבע זהוב-בהיר, עם תזכורות טעם עדינות של פירות. 5.1% אלכוהול.