תוצאות חיפוש

נמצאו 26 בירות

מאהו – מאסטרה דובלה כהה

בירת לאגר כהה ומחוזקת. הבירה עוברת בישול כפול וארוך עם תוספת כשות. בירה ייחודית עם טעמים מודגשים. 7.5% אלכוהול.

צ'סו – בוהמיין

לאגר כהה ועשירה בסגנון דונקל. בירה בסגנון גרמני קלאסי המיוצרת מלתתים כהים המעניקים לה צבע עמוק משגע, טעמים עשירים ומתקתקות ייחודית. 4.5% אלכוהול.

בישוף – דופלבוק

בירת לאגר עשירה וכהה בסגנון דופלבוק – "בוק כפול", וכשמו כן הוא - לאגר עשיר מאוד, כמו בוק, רק יותר חזק. 7.5% אלכוהול.

בלטיקה – 6

בירה כהה וחזקה (פורטר באלטי) בסגנון שמקורו באנגליה. מכילה מגוון לתתים קלויים וסירופ מאלטוז במתכון. בעלת טעם עשיר של קליה ומרירות בולטת. בירה זו היתה חביבה על מומחה הבירות מייקל ג'קסון ז"ל. 7% אלכוהול.

ברנרד – דארק

ברנרד כהה- 4 סוגי לתת מעניקים לסגנון הלאגר הצ'כי הכהה עושר של טעמי וארומות קלייה מאוזנים עם כשות צ'כי טיפוסי. 5% אלכוהול.

ג'מס – דארק לאגר

בירת לאגר כהה בגוון חום עמוק בסגנון צ'כי. בעלת ארומה וטעמים קרמליים עשירים ומרירות עדינה. 5% אלכוהול.

גולדסטאר – סלאוברו

גולדסטאר SlowBrew מיוצרת בתהליך תסיסה איטי וממושך (פי 2 יותר זמן מתהליך ייצור גולדסטאר רגילה), המאפשר מיצוי מלא של הלתת והכשות ומוביל ליצירת בירה בעלת עומק, איזון ונוכחות עוצמתית. הבירה הינה בירת לאגר כהה חזקה. 10% אלכוהול.

גוסר – כהה

בירת לאגר כהה, מתקתקה וקלה עם טעמים בולטים של קרמל, סוכר חום וקקאו. פופולרית מאוד באוסטריה שם היא מיוצרת במבשלה בעלת שורשים מראשית ימי הביניים. 4.2% אלכוהול.

זאטק – כהה

בירת לאגר מלאה, מאלטית בטעמה. בעלת ארומה של לחם שחור, קרמל ורמזים של טופי. כשותית, ועם זאת אלגנטית ומאוזנת. טעם סיום מאוד עדין. 5.7% אלכוהול.