תוצאות חיפוש

נמצאו 122 בירות

אנטוניאנה – אלטינטה פייל לאגר

הבירה נקראת על שם הרחוב אלטינטה אשר בימי השלטון הרומאי היה הרחוב המקשר בין העיר פאדובה לנמל הסמוך “אלטינו” . הנמל היה למעשה השער למשלוח כל חומרי הגלם בעלי הארומה המיוחדת של האזור. בירה מיוחדת בטעם עשיר המתאימה בעיקר למאכלי דגים- מרקים ובשרים על האש. 5.2% אלכוהול.

אנטוניאנה – מראצ'יארו לאגר

מראצ’יארו הינו מקום הסמוך לרובע פוסיליפו – חלק מה “דולצ’ה ויטה” האיטלקית והבירה הזו מוקדשת לעיר נאפולי שהינה מרכז קולינארי מהידועים באיטליה. הרעיון של ייצור הבירה הגיע תוך שיתוף פעולה עם ארגון יצרני הפיצה נפוליטאנה AVPN. החל משנת 2016 הבירה הזו נבחרה ונושאת חותם של הארגון כבירה בטעם מאוזן ונהדר של כל הרכיבים וארומה נפלאה של כל חומרי הגלם. 5.2% אלכוהול.

בירה מורטי

ארומה נעימה וטעמי דגנים קלים. המרירות שלה מאוזנת בזכות שימוש נכון בכשות, לשתות ולהינות, מומלץ עם פיצה או סתם כך ביום חם. 4.6% אלכוהול.

סיקס – לאגר

לאגר איכותי ומקורי המבושל באותה דרך משנת 1929, בירת הדגל של מלטה. טעם אלגנטי עם גוף זהוב ומאוזן, מאפיינים אלה הקנו לו מספר רב של פרסים בתחרות בירה וקולינריה בינלואמיות. 4.2% אלכוהול.

סיקס – סטרונג

בירה יוצאת דופן ברמת האיכות, הסגנון ואחוז האלכוהול, לאגר פרימיום זהובה עם 9% אלכוהול. משלבת מרירות עם עיקצוץ מתקתק.

רד סטרייפ

בירת לאגר בהירה וקלה לשתייה, בעלת טעם ייחודי ונעים במיוחד: חדה ורעננה, עם מרירות מאוזנת היטב. 4.7% אלכוהול.

אובולון – וויט

בירה המיוצרת עם תוספת של מאלט חיטה. מתוקה עם טעם של מרירות עדינה וטעם של זרעי כוסברה. מיוצרת מרכיבים טבעים בלבד בעלי איכות גבוהה. מאלט החיטה הנעשה בייצור עצמי נותן לבירה טעם מעודן. זנים מיוחדים של כשות אשר מיובאים מגרמניה, מעניקים לבירה טעם נעים ומרענן. 4.8% אלכוהול.

אובולון – זיגולבסקוי

בירה בהירה מפוארת של התקופה הסובייטית (מאז 1980), המתכון שהיה פופולרי בכל מדינות ברית המועצות. 4.2% אלכוהול.

אובולון – ללא אלכוהול

בירת פרמיום המיוצרת ממאלט שעורה מיוחדת, כשות עם ניחוח ארומטי עדין ומים ממקור היורה. לבירה טעם נעים הודות לטכנולוגיית יצור מיוחדת. 0.5% אלכוהול.