תוצאות חיפוש

נמצאו 128 בירות

אלכסנדר – בארלי ווין

לרגל שנת העשור לאלכסנדר הוציאה המבשלה את ה- Barley Wine (יין שעורה) - אחד מסגנונות הבירה הקדומים שהיה נפוץ באנגליה כבר במאה ה-15 ומהווה סוג של גשר בין עולם הבירה לעולם היין. מאפייני הסגנון הם אחוז אלכוהול גבוה, קשת טעמי המאלט בחזית עם מתיקות מובילה, גוף מלא ועומק טעמים. 11.2% אלכוהול.

אלמברה רזרבה 1925

בירת לאגר פרימיום המיוצרת בסטנדרטים הגבוהים ביותר על פי המתכון המקורי מ- 1925 מעוטרת בפרסים בינלאומיים. 6.4% אלכוהול.

בירה מורטי

ארומה נעימה וטעמי דגנים קלים. המרירות שלה מאוזנת בזכות שימוש נכון בכשות, לשתות ולהינות, מומלץ עם פיצה או סתם כך ביום חם. 4.6% אלכוהול.

הייניקן 0.0

החידוש האחרון מבית הייניקן - הייניקן 0.0 היא לאגר ללא אלכוהול שנרקח במתכון מיוחד בשביל טעם מאוזן וערך קלורי נמוך. 

סקיני – לאגר

בירה סקיני מורכבת מארבעה רכיבים: מים, לתת , כשות ופחמן דו חמצני. היא עשויה להכיל שאריות שעורה. תהליך הבישול המיוחד מאפשר לדלל את הסוכרים על מנת לייצר מוצר דל קלוריות וטעים במיוחד. סקיני עומדת בתקן מוצר ללא גלוטן ומתאימה את עצמה לחולי הצליאק אשר יוכלו ליהנות ממנה. 4% אלכוהול.

רד סטרייפ

בירת לאגר בהירה וקלה לשתייה, בעלת טעם ייחודי ונעים במיוחד: חדה ורעננה, עם מרירות מאוזנת היטב. 4.7% אלכוהול.

שבט – Ice Mann

בירת הלס לאגר בהירה עם איזון מעודן של כשות ולתת. ההתססה וההבשלה שלה נעשות בטמפרטורות קרות מאוד ולמשך תקופת זמן ארוכה מאוד, מה שמאפשר לבירה להיות מאוזנת וחלקה. 5.2% אלכוהול.

אובולון – וויט

בירה המיוצרת עם תוספת של מאלט חיטה. מתוקה עם טעם של מרירות עדינה וטעם של זרעי כוסברה. מיוצרת מרכיבים טבעים בלבד בעלי איכות גבוהה. מאלט החיטה הנעשה בייצור עצמי נותן לבירה טעם מעודן. זנים מיוחדים של כשות אשר מיובאים מגרמניה, מעניקים לבירה טעם נעים ומרענן. 4.8% אלכוהול.

אובולון – זיגולבסקוי

בירה בהירה מפוארת של התקופה הסובייטית (מאז 1980), המתכון שהיה פופולרי בכל מדינות ברית המועצות. 4.2% אלכוהול.