תוצאות חיפוש

נמצאו 125 בירות

אלכסנדר – בארלי ווין

לרגל שנת העשור לאלכסנדר הוציאה המבשלה את ה- Barley Wine (יין שעורה) - אחד מסגנונות הבירה הקדומים שהיה נפוץ באנגליה כבר במאה ה-15 ומהווה סוג של גשר בין עולם הבירה לעולם היין. מאפייני הסגנון הם אחוז אלכוהול גבוה, קשת טעמי המאלט בחזית עם מתיקות מובילה, גוף מלא ועומק טעמים. 11.2% אלכוהול.

אלמברה רזרבה 1925

בירת לאגר פרימיום המיוצרת בסטנדרטים הגבוהים ביותר על פי המתכון המקורי מ- 1925 מעוטרת בפרסים בינלאומיים. 6.4% אלכוהול.

בירה מורטי

ארומה נעימה וטעמי דגנים קלים. המרירות שלה מאוזנת בזכות שימוש נכון בכשות, לשתות ולהינות, מומלץ עם פיצה או סתם כך ביום חם. 4.6% אלכוהול.

רד סטרייפ

בירת לאגר בהירה וקלה לשתייה, בעלת טעם ייחודי ונעים במיוחד: חדה ורעננה, עם מרירות מאוזנת היטב. 4.7% אלכוהול.

אובולון – וויט

בירה המיוצרת עם תוספת של מאלט חיטה. מתוקה עם טעם של מרירות עדינה וטעם של זרעי כוסברה. מיוצרת מרכיבים טבעים בלבד בעלי איכות גבוהה. מאלט החיטה הנעשה בייצור עצמי נותן לבירה טעם מעודן. זנים מיוחדים של כשות אשר מיובאים מגרמניה, מעניקים לבירה טעם נעים ומרענן. 4.8% אלכוהול.

אובולון – זיגולבסקוי

בירה בהירה מפוארת של התקופה הסובייטית (מאז 1980), המתכון שהיה פופולרי בכל מדינות ברית המועצות. 4.2% אלכוהול.

אובולון – ללא אלכוהול

בירת פרמיום המיוצרת ממאלט שעורה מיוחדת, כשות עם ניחוח ארומטי עדין ומים ממקור היורה. לבירה טעם נעים הודות לטכנולוגיית יצור מיוחדת. 0.5% אלכוהול.