תוצאות חיפוש

נמצאו 18 בירות

אפליכם – בלונד

בירת אייל בלגית בהירה מבושמת בארומת פרי וטעם מתקתק ודבשי. סיומת בעלת מרירות עדינה ומאוזנת. 6.7% אלכוהול.

התבור – דאבל

פרשנות גלילית לבירת מנזרים בלגית אשר בה באופן מסורתי השתמשו בכמות כפולה של חומרי גלם.  דבּל תבור מאופיינת במרירות מפרחי הכשות וטעמים קרמלים מתקתקים שמקורם בתערובת הלתתים המיוחדת לה.  כל זאת...עם אחוז אלכוהול גבוה שלא מורגש. 7% אלכוהול.

התבור – טריפל

אייל חזקה מאוד בצבע זהוב בסגנון בירת מנזרים בלגית . "טריפל" מרמז על שימוש בכמות משולשת של חומרי גלם. טריפל תבור משלבת סיומת יבשה עם מתיקות לתתים וטעם עוקצני ופירותי המסווה את רמת האלכוהול הגבוהה. 10% אלכוהול.

טריפל קרמליט

בירה מנזרית המיוצרת מ- 3 סוגי דגנים: שעורה, שיבולת שועל וחיטה. את המתכון ייצרו נזירי מנזר קרמלייטים בשנת 1679 אשר החליטו לייצר ע"פ טעמם בירה שונה לאירוח מכובדי המינזר. צבעה זהוב עמוק, טעמה מעט מתקתק, עם ניחוח עדין של ווניל ופריחת לימון קל וטעם עשיר של חיטה טרייה. בעלת תסיסה שלישית ועליונה 8.4% אלכוהול.

לה טראפ – איזידור

הושקה ב-2009 לציון 125 שנים להקמת המנזר. הנוזל המוצלח הפך מיד לחלק מסל הבירות הטראפיסטיות וזכה להיקרא על שמו של הברומסטר הראשון משנת 1884- האח לאבר איזיד'ור. אייל חזקה בגוון ענברי, עם טעמים פירותיים בולטים ורמיזות לקרמל. המרירות המתונה שלה מגיעה מזן כשות מסוג פרל שהנזירים מגדלים בעצמם. 7.5% אלכוהול.

לה טראפ – בוקביר

בירת אייל סתוית בצבע אדמדם. פירותית ועשירה בארומות וטעמי לתת. נחשבת לבירת הבוק הטראפיסטית היחידה בעולם וליחידה מסוגה העוברת תהליך תסיסה נוסף בתוך הבקבוק. 7% אלכוהול.

לה טראפ – דאבל

בירת אייל כהה, פירותית ועשירה בטעמי קרמל ובעלת מרקם קרמי. מיוצרת בתסיסה עילית ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק.  7% אלכוהול.

לה טראפ – טריפל

בירת אייל חזקה ובהירה, פירותית וארומטית. מיוצרת בתסיסה עילית ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק. 8% אלכוהול.

לה טראפ – קוואדרופל

בירת אייל בצבע שנהב. פירותית מאוד ועשירה בארומות וטעמים. מיוצרת בתסיסה עילית, מיושנת בחביות עץ אלון ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק. 10% אלכוהול.

מבשלת הגליל – טריפל

בירה בסגנון בלגי, בעלת אחוזי אלכוהול גבוהים, מתיקות עדינה ופירותיות. 8.2% אלכוהול.