נצרת – בראון אייל
בירת בראון אייל אנגלי המאופיינת בטעמי וארומות קפה שוקולד הנובעים מלתת שוקולד שמתווסף בשלב המאשינג. הבירה במרירות ומתיקות בינוניים והיא נעימה וקלילה. 4% אלכוהול.

בירת בראון אייל אנגלי המאופיינת בטעמי וארומות קפה שוקולד הנובעים מלתת שוקולד שמתווסף בשלב המאשינג. הבירה במרירות ומתיקות בינוניים והיא נעימה וקלילה. 4% אלכוהול.
בירה בהירה חזקה עם טעם מר-מתוק עדין וארומות עדינות של כשות. 6.8% אלכוהול.
אמבר – בירה בצבע ענבר טעמים פירותיים , 5.2% אלכוהול.
זוהי הבירה המקורית שיוצרה בהתאם לסיפורו של המותג. בירה קטיפתית מיוחדת במינה מיושנת בחביות עץ אלון עם טעם וארומה של ווניל ומתיקות מעודנת.6.6% אלכוהול.
בירה בטעם עשיר במיוחד המיושנת בחביות עץ אלון אמריקאי אשר בעבר התיישנו בהן מספר סוגים מיוחדים של רום משובח. טעם פירותי מלווה בחריפות עדינה. 6.8% אלכוהול.
אייל אדמונית עם גוף מלא. ברקע כרמל עדין משתלב עם תפוז. סיומת נעימה וחלקה. 4.5% אלכוהול.
פרשנות על סגנון בירה כפרי, בלגי צרפתי, שכמעט עבר מן העולם – הסגנון נקרא Bière de Garde, בשנים האחרונות באירופה ובארה"ב חזרו לסגנון הזה, ומבשלות בוטיק רבות מציעות פרשנות אישית שלהן לסגנון. צבע הבירה ענברי ( ענברי בצרפתית = Ambrée ) והוא נובע משימוש בלתתים קלויים יותר המעניקים לבירה מלבד צבע אדמדם גם עושר טעמים וארומות. 5.7% אלכוהול.
בירה עונתית במהדורה מוגבלת. בירת אייל בסגנון פורטר. זוהי בירה שחורה עם ברק אדום, ראש קצף בצבע קרם. ניחוחות של שוקולד מריר, אספרסו, פרי בשל ואדמת יער. בפה מתגלים טעמי שוקולד מריר, אספרסו, פירות מיובשים, גוף מלא וחלק, סיומת ארוכה בטעם קפה אלכוהולי. 7% אלכוהול. הושקה לראשונה בתערוכת BEERS 2011.
סגנון דאבל בוק - בה משתמשים בכמות כפולה של לתת חיטה ולתת שעורה כהים, העוברים אף הם תסיסה שנייה. הייחודיות של פיקנטוס היא שאיננה מתוקה כמו שאר מוצרי סגנון הדאבל בוק. בזמן המזיגה, יש לנענע את הבקבוק, פעולה זו תערבב את שאריות השמרים השקועים עם הבירה- שמרים אלו חיוניים לטעם ולארומה של הבירה. 7.3% אלכוהול.
IPA כהה כמו הלילה עם טעם קפה ושוקולד וארומה פירותית. שילוב של לתת קלוי עם כמות עצומה של כשות (קסקייד, סיטרה וכשות מניו זילנד). 5.5% אלכוהול.