בירות מהעולם◂ אנקרבראו
אנקרבראו
מבשלת אנקרבראו הוקמה בשנת 1608 למעלה מ- 400 שנה.. בעיירה קסומה הנקראת "נירדילינגן" באיזור בוואריה בגרמניה, המבשלה הוקמה ע"י מר אנקר אשר החל לבשל בירה בפונדק דרכים משפחתי.. עם מתכון סודי, חיטה מלאה מהאיזור, מים מינראלים טהורים עם מתיקות עדינה של איזור בוואריה..עם סמל ההיכר שלה "העוגן המוזהב" שהמשמעות ע"פ מר אנקר הוא "מנוחה ובטחון".. הבירה נחלה הצלחה מסחררת ורבים עלו לרגל ולו רק לטעום את הבירה המיוחדת.. תהליך ההכנה של הבירה נעשה בקפידה והמתכונים נשמרו בקנאות ועברו בירושה במשפחה עד היום מייצרים את הבירה ע"פ המורשת של מר אנקר בישול בטמפרטורה נמוכה השומרת את מרכיבי הטעמים בצורה הטובה ביותר, תסיסה קרה בכלי פתוח, איחסון והתיישנות ארוך מעל 8 חודשים בטמפרטורה קרירה ואפלה הגורם להתפתחות הטעמים ולתסיסה שניה וטבעית. חומרי גלם מהאיזור מים, כשות,שמרים ולתת. ללא כל חומרים משמרים..